Miért lehetett ez? (beszélgetés)
Bemutatott?? Hát akkor megmutattad, hogy mi van a lelkében irántad.
Milyen fura dolgokat kérdezett?
Honnan tudod, hogy csak téged keresett?
Lehet, hogy ugyan azt, amit neked írt, elküldte másik 20 nőnek, hátha az egyik bekapja a csalit?
Úgy látom, hogy te jó alany vagy erre. Annyira szeretnéd, hogy azt írják itt neked, hogy te kellesz neki, csak téged akar, menj bele, és úgy tűnik, hogy nem akarod meghallani azt, amit itt sokan írnak.
Ha úgy érzed, hogy csak neked írt, csak téged akart, mert olyan csodás volt az a nap, akkor menj bele. A te dolgod, csak azt nem értem ilyenkor, hogy miért írsz ki egy kérdést, ha csak egyetlen válaszra vagy kíváncsi és csak is azt fogadod el.
Ha tényleg nem érted az egészet, akkor sajnálom, hogy ennyire naiv, buta, vagy nem tudom mi vagy...
Azért, amit Temmp írt egyel lejjebb.
Mellesleg eleve rossz a kérdés. Nem miért pont téged (is) keresett újra? Hanem ha téged akar, miért csak ilyen sokára keresett újra? Ha te kellenél neki, nem csak három héttel később jutottál volna eszébe. Kár ezen filózni, és többet látni bele. Ne legyél naiv, aki egy-két jól elhelyezett nyálas mondattól elolvad.
Nem lehet, hogy addig más nővel volt vagy próbálta fűzni, hanem 99,9999 %.
És most se legyél benne biztos, hogy csak neked írt.
És az is lehet most sem akar semmit, csak csöpögtet magából egy kicsit, nehogy elfeletsd azt a csodás estét, mert talonban tartva egyszert még jól jöhetsz ínséges időkben.
Ha 3 hétig le se cart, akkor csak használni akar.
Ha most le sem tojod és 2-3 hónap múlva még mindig jön folyamatosan, és nem csak 2-3 naponta, 2-3 hetente odabök egy két cuki kutyi szivecskés matricát, akkor talán tényleg többet akar.
Bakter, én meg jól szórakozok itt a fórumos kárára. De szemét vagyok! :(
Amúgy kitartás csaje, majd jön helyette egy jobb! Az egyik busz jön, a másik megy. ;)
"A nők a rossz fiukat szeretik"
Akkor ez a gond :D Inkább jó fiúnak mondanám magam.
Iparkodj..-)
ne add fel, még minden bepótolgató...-))
A nők a rossz fiukat szeretik..-)
Nők terén te vagy a szakértő, én csak pislogni tudok..-)
lehet, hogy szüzen fogok meghalni..-)
Fogalmam sincs. Manapság már kb. 25 is lehet.
Azt hiszem az volt az utolsó hír róla, hogy az apjához került, ahogy Papája is írta.
További ajánlott fórumok:
- A 80-as években miért csak télen lehetett banánt kapni?
- Nem szólt az autó dudája. Miért lehetett ez?
- Miért használ sok orvos a terhesség megállapításhoz hasi uh-t, ha sok helyen olvasni a kismamák körében, hogy nem lehetett látni?
- Kedvesség? Miért lehetett ez a megjegyzés?
- Miért lehetett az első cukorterhelésnél túl alacsony a cukrom?
- Ez miért lehetett?