Miért lehet ilyen vastag az Endometrium menstruáció után? (tudásbázis)
Hat igen,azt mondta,igazabol terhesseg elejen szokott ilyen vastag lenni,szoval csodalkozott is,hogy 9napja menstrualtam.Mert akkor lenyegesen vekonyabbnak kellene lennie.
Nem tudom mit gondoljak,ossze vagyok zavarodva :)
valószínűleg még nem mutatja ki a terhességi teszt, majd pár nap múlva csak
ha vasárnapra várod/nem várod a menzeszed, akkor elég, ha hétfőn, kedden tesztelsz reggel első vizeletből
Sziasztok!
Aprilis 24-en voltam ultrahangon ellenorzes celjabol.Utolso menstruacio idopontja aprilis 15. Az endometrium igy,aprilis 24-en,17.4mm volt.Semmi rendellenesseg nem mutatkozik,sem ciszta,petefeszkek rendben,nem latott semmi rendkivulit az orvos.12 heten belul vissza rendeltek. A ciklusom 24 napos es se nem eros,se nem gyenge.Nem fajdalmas.Vasarnapra varom a kovetkezo menstruaciot.Csinaltam ket terhessegi tesztet ket -harom napja,minketto negativ.Menstruaciot jelzo tetsi tunetek vannak,mellfeszules,szurkalasok. Van valakinek hasonlo tapasztalata? Vajon miert lehet ilyen vastag az endometrium menstruacio utan es ugy,hogy hala Istennek egyeb nogyogyaszati rendellenessegek nem lathatok? Koszonom valaszotokat. :)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- 11 napja késik a menstruációm, de terhes nem vagyok, mi lehet az oka?
- Az is lehet PCOS beteg, akinek rendszeresen van menstruációja?
- Méhnyálkahártya vastagsága menstruáció előtt és korai terhesség esetén
- Méhnyak nyálkahártya menstruáció idején milyen vastagságú lehet?(ami még normális)
- Ha menstruáció után végzik az endometriózis eltávolító mutétet, akkor is észre vesznek minden csomót?