Miért kötelező a barátnőm barátaival lógni? (beszélgetés)
Vegyes társaság, de leginkább csajok alkotják. Engem nem zavar ha megy,de folyamatosan cseszeget,hogy a szociális életét neki kell cipelnie, pedig van egy pasija,aki jöhetne az ilyenekre. Ne üljön otthon, ez tök beteges.
Pedig járok én barátokhoz, konditerembe járok már három éve. Társaságom gerincét ők alkotják,illetve gyerekkori barátokkal szoktunk programokat szervezni
Semmi nem kötelező.
Amúgy csak a barátnői vannak ott, és te lennél faszi egyedül?
Döntse el, hogy az adott órákban, vagy estét veled szeretné-e tölteni, vagy a barátaival?
Mondd meg neki, ha ez utóbbi, arra az időpontra te is tudsz olyan társaságba menni, ahol te is jól érzed magad. Majd csináltok magatoknak közös programot, amikor mindkettőtöknek megfelelő. (Max. majd amikor legközelebb ilyen veled közös programot szervez, majd közlöd vele, hogy bocsi...már van programom.) Majd elgondolkodik a történteteken.
barátnőm vesszőparipája,hogy én egy introvertált,zárkózott férfi vagyok,mert nem nyitok társaságok felé,pedig pusztán nem élvezem,és nem akarok az Ő barátaival lógni
Van nekem is 2-3 szorosabb barátom,és barátságos karakternek vallom magam,de nekem teher,ha mindig menni kell új emberekkel ismerkedni,ülni velük valahol,nevetni a vicceiket,én hallgatni olyan témákat,amikről én semmit sem tudok.
Sokat veszekszünk emiatt. Szerinte nem késő változni. Bántó szavak. Miért kéne változnom,és miért kötelességem menni vele mindig,ha Ő barátnőzni akar?
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- Kevés barátnöm van neked is gyere ide
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Ha a párod kimegy szórakozni a városba a barátaival, és azok viszik a barátnőjüket de ő téged nem hívna. Mit éreznél?