Miért kell "egyeseknek" a naplókban állandóan részletezni, a szexuális életüket? (beszélgetés)
aki leírja annak nem lehetett orgazmusa, vagy hogy?
:)
Attól olyan szép az élet, hogy külöbözőek vagyuk. Te nem irod le Ő igen. Én is beszélek róla, meg még jó páran.
Attól, hogy lehüjézel, még nem leszek az! Sajálom, hogy nem törtéik mindig minden úgy ahogy Te akarod. Azért ne add fel, gyakorolj még.
Mondogasd egy darab kőnek, hogy tehén, tehén tehén. Amikor tejet ad, én is uninteligens leszek, ahogy akarod...
szia!
lehet,hogy pont egy ilyenre akadtál rá?
miért zavar?el mész arról a naplóról és kész!esetleg megjegyzed a nevét,hogy többet ne hogy ne hogy rá akadj véletlenül se!
érdekes én is keresgélek a naplók közt,mert elég sok minden érdekel,életek,sorsok,fogyás,stb..de még egyszer sem találkoztam ilyennel.nem vagyok fiatal,sem prüd,de személy szerint nem érdekelne,nem csámcsognék rajta...vagy meg mosolyognám,vagy csak tovább "állnék"!egyszerű nem?
Helló Jéghegy:)Az Én véleményem az,hogy ezek a személyek nem csak kizárólag maguknak vezetik a naplót.Élvezik,hogy sokan olvcassák őket,és olvasó számot nem lehet kizárólag azzal szaporítani,hogy egy Rubint Réka Dvd és egy Szandra erősítő dvd között lementem a boltba vettem 1 kiló krupmlit meg 1 liter tejet.
Bulvár kell a népnek,mert különben nem nő az olvasó szám.
Szerencsére azért vagyunk néhányan akik nem gondolkozznak így és pl azért ír egy naplót valaki,hogy kiraka a kirakót,a betesége miértére,vagy,hogy nyomon kövessem mit kell még elkövetnie,hogy jobban formálódjon az alakja,és jó visszanézni honnan indult és hol tart most.
Szerintem az ilyen nem nyilvános naplóba való. De ez csak az én véleményem.
Szerencsére nem találkoztam még ilyen naplóval, bár nem is olvasok ilyen jellegű írásokat, ha meg találkozok, hát tovább lapozok.
Hogy az ember miként éli a szexuális életét az nem tartozik senkire. Ezt nevezik magánügynek.
Persze némi intelligencia is kell ahhoz, hogy az ember ilyenről ne beszéljen.
Csatlakozom:)
Én sem tudom kinek a naplójáról van szó,de szívesen olvasnám.Semmi bajom azzal,ha valaki leírja mikor,kivel,mit csinált.
Azért, mert ez élteti a fórumot. Itt az a legnépszerűbb dolog, ha valaki kibeszéli azokat a dolgait amit magánügyként kéne kezelni.
Jó indulatból mondnom vigyázz az ilyen kérdésekkel mert Te is kapsz majd hideget és meleget,azért mert másképpen gondolkodsz.
én biztos nem írnám le, mint ahogy nem smároltam soha nyilvános helyen, - mert úgy gondolom ennek is megvan a maga helye, és csak arra a két emberre tartozik - és zavar, ha más teszi, de nem szólok rájuk, hanem arrébb megyek. kifejezetten irritálnak a műmelleket mutogató fotók is - nem nézem őket, és nem olvasok ilyen naplókat. Biztos van, akit meg szórakoztat. Nem vagyunk egyformák - ettől szép a világ.
Lehet azért írja le, hogy el ne felejtse kivel mikor milyen volt:)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Gyerekek, az en parom allandoan faradt es nem akar sexet
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?