Miért írta ezt ki a gépem: A chrome jelenlegi verziója nem támogatott? (tudásbázis)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!!
További kellemes estét és jó hétvégét kívánok!
Kapásbol ránéztem a MS. oldalára de ingyenes WIN7-wt nem találtam
Gondolod hogy a boltban 15-50ezer körül árulják, közben meg szabadon letölthető?
Majd egy linket légyszi.
Nyugi, semmi nem fizetős! Ha valami az akkor elöbb megjelenik egy oldal hogy milyen bankkártyával akarsz fizetni
Amit én kérdeztem az más
??????
Mit jelent ez?Titkosított?
Mert,ha ez is fizetős,akkor nem tudom mit csináljak?
Sőt én olyant töltöttem le,hogy telepítés előtt választhatsz az összes win7 rendszer közül:D
Amelyiket kiválasztod,azt telepíti.
"Aki keres,talál"
mi???????????
Most akkor nem ingyenes?
Köszi! :)
Most már beljebb vagyok!!!!! :-).Számítástechnikához semmit nem értek.
Jobb alsó sarokban kb.3 hete-,ha rámegyek a jobb alsó sarokba,megjelenik a VPN.Azt sem tudom,hogy került oda,és fogalmam sincs mi az.
Régebben volt telenor-unk.De már megszünt a szerződés. Helyi kábelszolgáltatónál vagyunk.
A win7(op.rendszer) ...............teljesen ingyenes,bárhonnan letölthető."
Nem mondod?!
Ide nekem egy ingyenes linket!
Nem.:D
A win7(op.rendszer) és Google Crome(internet böngésző) teljesen ingyenes,bárhonnan letölthető.
Egyedül a vírusírtók lhetnek fizetősek,ha plussz dolgokat kérnél az alapszolgáltatásuk mellé.
:-D
Szóval,akkor a felsoroltak közül semmi sem fizetős?
Ja,akkor jó.Azért nem tudom mi a baj,mert tegnap este,amikor utoljára olvastam a leveleimet,nem írt ilyet.
És az oldalakon nem ír ilyet.
Bocs,ha fárasztalak benneteket.
Nem google chrome-ot.
Megnézem két e-mailt,ami nagyon fontos volt.
Most akkor külön fizetnem kell ezért?
Fogalmam sincs mi van...
Ha más oldalt,pl.ezt,a facebook,vagy valamilyen ingyenes online játékot,azért nem kell fizetni?
Nagyon megijedtem!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- A jelenlegi törzspontjaid minden egyes számát add össze, és adjál hozzá 10-et
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Vajon a jelenlegi magas ingatlan árak csökkenni fognak?
- Mi a véleményed a jelenlegi pop- rockzenéről?