Miért hízok... (beszélgetés)
Sziasztok!
Vérképem totál rendben van, volt Pco gyanu, de az sincs. Edzek is. Mondjuk most kaptam enyhe vízhajtót és ezzel jobb.
Pajzsmirigyem kicsit alacsonyabb, de doki szerint ez simán belefér.
Érdekes, mert a gyógyszer óta, jobb.
Lehet csak a víz volt...
Még várok újabb leletre, most csináltunk teljes hormont, hátha abban lesz valami turpisság :)
Akkor, nekem is oda szaladtak fel a kilók sajna:(
De a diéta mellett elég sokat tornáztam is, amit most is fogok, csak decemberben volt egy hasplasztika műtétem, és még nem engedi a doki, de amint szabad kezet kapok, újra belehúzok.
Van egy Réka dvd-ém, azt nyúzom évek óta nagyon, nagyon jó!
Most épp próbálok minél kevesebb szénhidrátot fogyasztani.
Vezetek róla, naplót is.
Nekem is 2 gyerkőcöm van, tényleg nem könnyű!
De most valahogy, tök sok erőt érzek magamban!
Kicsit több mint 3 hete kezdtem ismét diétázni, de most nem igazán a súlyom zavar, hanem a naribőr a combomon.
Rám hipp hopp 8 kiló ugrott fel, de ahogy elkezdtem szedni a gyógyszert, szinte minden tünetem elmúlt. És persze a kilókat is leadtam, szóval ne keseredj el!
Életmódváltással, simán kézben lehet tartani a dolgot!!
Szinte szóról szóra velem is így történt, annyi különbséggel, hogy én sosem voltam szuper karcsú.
Most tartok ott, hogy meg vagyok magammal elégedve, 1-2 dolgot leszámítva persze:)
Nekem is, ez jutott eszembe.
Nekem alulműködik, a szervezetem nem tudja feldolgozni a bevitt zsírt:(
Attól függ, mihez képest vagy "normál"...
Egyébként a hideg idô is közre játszik.
Sziasztok!
Normál esetben olyan 60 kgnak kellene lennem, mivel laktóz és gluténérzékeny vagyok és még emellett jópár ételintoleranciával megáldva nagyon odafigyelek mit és hogyan eszem.
Nem értem miért hízom. Szénhidrátot csak gyümölcsből és zöldségből veszem magamhoz, semmilyen cukrot nem eszem.
Mégis egy 10es van rajtam, és nem megy le...
Doki szerint vizesedem ami lehet 4-5 kg is, de nem tudom mi lehet az ok, hogy ibnkább felfelé megyek mint le... Ötleteket, tapasztalatokat várnék...