Miért gondolok rá? (beszélgetős fórum)
Egyszerű a megoldás..bemész az iskoládba, és előadod, hogy 15 éves osztálytalálkozót szeretnél összehozni, lehetséges-e?..a többi ott alakul. Előkeresik az akkori naplótokat, annak alapján összehívhatod a csapatot..,aztán meglátod érdemes volt teperni..
Egy próbát megér.
(az is lehet, hogy elhajtanak)
181. oldal.
A tej biztonságot nyújt, mert amikor öntjük, az jut az eszünkbe, h az első élelmiszer amit kaptunk az életünkben, és mi is szülők akarunk lenni, stb....stb....
Közben megint olvastam itt-ott, 11-es hozzászólásom neked szól.
Marhaság. Fiatal férfi csinos nő után mgfordul, és azt jelenti, h a férfinek van újan szerzett magabiztonsága.
Évekkel ezelőtt vettem egy könyvet, ami álom megfejtéssel foglalkozik, itt-ott bele olvastam, de nagyobb marhaságnak gondoltam mint az őrültségeket amiket néha álmodok.
Lehet h mégid el kellene olvasnom....
Pár héttel ezelőtt álmodtam egy nővel, akivel együtt dolgoztam kb. 55-58 éve. Évtizedekig nem jutott az eszembe, nem hallottam róla.
Miért? Nem tudom.
Ez az álom nagyon sokkal több volt, semmi szerelem vagy szex, de az már nem tartozik ide.
Hát ez az, semmit sem tudok róla. :D
Az biztos, hogy szép emlék, viszont nem értem, hogy álmodok vele. 😐
További ajánlott fórumok:
- Miért regisztrál be valaki egy honlapra, ha utána nem használja? Főleg a fórum részére gondolok.
- Miért agyalok és gondolok túl mindent?
- Miért gondolok még erre?
- Miért sírok ha csak rá gondolok (Csire Zsuzsi a bakancslistás lány)?
- 5 éves gyerekem minden betegségénél egyből a legrosszabbra gondolok. De miért?
- Vonzás Törvénye - Miért akkor kapom meg az adott dolgot, amikor már nem abszolút nem is gondolok rá?