Miért gondolok még erre? (beszélgetés)
20. andilaci (válaszként erre: 19. - Miss Sárika)
aug. 2. 17:40
👍🏻
19. Miss Sárika (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 29. 17:43
Bárkivel beszélhettél! Pl.: Átadta a telefont a testvérének, kollégájának.
Ne a szavaknak higgy, hanem a tetteknek!
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Miss Sárika)
júl. 29. 15:53
Nem volt nő hallottam a hangját.
17. Miss Sárika (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 29. 14:31
...de az is lehet, hogy csak egy unatkozó, elmeháborodott nő volt! Félnótásokból sincs hiány a világegyetemben.
16. 6b12a4f57f (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 29. 07:32
Igen, lehetséges, hogy perverz. Nem az, akinek hiszed. Nem érdemes foglalkozni vele. Felejtsd el!
15. 6b12a4f57f (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 29. 07:12
Ki nem akar találkozni nyilvánosan? Pl. egy családos ember, akinek esetleg pont ott vannak ismerősei, rokonai, ahol te laksz, és nem akar lebukni. Naiv vagy. Ezért írtam, hogy korodbeliekkel ismerkedj, mert az idősebbek láthatóan túljárnak az eszeden.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 6b12a4f57f)
júl. 28. 21:24
Elvileg nem nős. Szerintem ez valószínűleg valami szimplán bolond lehetet. Mai világban ki az aki nem akar találkozni nyilvánosan? Aki hülye,vagy valamit titkol. De ha nem nős akkor mitől fél,meglássák és? Én tényleg nem értem ezt. Ha 20 évet nem mer felvállalni minek ment bele? Nem is értem. Jobb is hogy vége lett..
13. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 28. 20:22
20 évvel idősebb és nyilvánosan nrm mer találkozni, gondolkodj kicsit, miért...nem akarja, hogy meglássák.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 6b12a4f57f)
júl. 28. 20:07
Ez igaz. Korban hozzám illőknél is vannak hülyék,de azért kevesebb az esélye. Ki tudja ki is volt ő valójában,lehet egy perverz ember.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - 6b12a4f57f)
júl. 28. 20:05
Nem. Nem találkoztunk sosem.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Anyagi)
júl. 28. 20:05
Ez is igaz. Semmikép sem akartam a házamba,ki tudja mégis mit akart mire ment volna. Idősebb is volt jóval. Egyetértek,valóban el kéne már felednem.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Fincsi5)
júl. 28. 20:03
Nem volt szexuális. Online beszéltünk róla néha.
8. 6b12a4f57f (válaszként erre: 7. - Fincsi5)
júl. 28. 08:47
Nem volt. Nem is találkoztak. Vagy én értettem félre?
7. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 28. 08:45
Azért ha szexuális kapcsolatod volt fél évig valakivel, nem természetes, hogy 2 héttel a szakítás után még gondolsz rá?
6. 6b12a4f57f (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 28. 07:59
Nős. Szórakozott veled. Örülj, hogy nem találkoztatok. Gyorsan lépj túl rajta, és ezentúl korban hozzád illőkkel ismerkedj. Biztonságosabb.
5. Anyagi
júl. 28. 07:35
Nem tudod miket hazudott!
Lehet, hogy fel szeretné mérni a terepet, hova törjön majd be legközelebb??? :O
4. Miss Sárika
júl. 27. 23:56
Túl naív vagy! …ha pár hét után nem akart találkozni, nem gondoltad, hogy ott valami nagyon bűzlik?!
Tudod, néha el kell játszanod a bolondot, hogy bolondot csinálj abból a bolondból, aki azt hiszi, hogy bolondot csinálhat belőled…. 😂
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 27. 23:54
Ha valaki valóban a szexre hajt, akkor az találkozik is. Te fél évig a pasi fantáziáját tartottad fent és ennyi.
Hogy közben elkezdtél kötődni hozzá? Kihez is? Egy képregényhőshöz?
2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 27. 23:36
Tiltásból már lediplomázhatnál summa cum laude 😂
júl. 27. 23:01
Volt nem régebben egy úgymond "futó kapcsolatom". Netes ismerkedés a fickó arra hajtott,de számomra az nem is lett volna gond egy darabig. De miután kb eltelt fél év a beszélgetésünk óta és még mindig csak az online beszélgetéseknél jártunk. 20 év volt közöttünk,valóazínű ez is közre játszott. De a legfurább tényező számomra,nyilvánosan nem mert talalkozni,mindig kamuzott baromságokat,és mindig a házamba akart találkozni. Már letiltottam 2 hete lett vége a storynak,de miért érdekel még ez,valahogy nem tudom elfelejteni,pedig már kéne,semmi jövöje nem lett volna az egésznek.Neki egy nyílt karriere van mimdig is furán néztek volna rá,igen,de ha a 20 év kor eltérést fél felvállalni akkor minek ment bele? Erre nem adott választ. Nem árulta el azt sem miért nem ment bele egy nyílt találkozóba. Valójában ki ő,fogalmam sincs és hogy miért sodorta mellém az élet.
További ajánlott fórumok:
- Miért regisztrál be valaki egy honlapra, ha utána nem használja? Főleg a fórum részére gondolok.
- Miért agyalok és gondolok túl mindent?
- Miért gondolok rá?
- Mennyi idő alatt lehet ledobni, 10-13kg-ot! (nem spártai módszerre gondolok:D)
- Crayola divattervező készlethez hol lehet külön csak textilt venni?Nem a nyomtatható fehérre gondolok, hanem a színes textilre.Köszi.
- Nyelvgyöki mandula duzzanata, gyulladása mitől múlik el. Nem gyógyszerre gondolok. Ez okozhat e bármi gondot nekem?