Miért fantáziálok sokkal idősebb férfiakról? (beszélgetés)
Miért is?
A szabvány korral összekerültek olyan csodásak? Egy statisztika vajon mit mutatna? :-):Olyakat viszont tudok,hogy a "jóakarók" mennyit "dolgoztak," hogy a nem szokásos korkülönbségű párok boldogságát tönkretegyék.
Nos itt ezt látom leképezve.. .
Valóban?legyen a te hited szerint:-)
Másoknak írom: két már felnőtt, több diplomás saját és több száz másét neveltem középiskolában:-)
Hogy te mit látsz, az a magánügyed /( lenne) /.
:D hja... bocs, azért megnézem kitől fogadok el bírálatot. ...egyet megtanultam, soha ne ítéld a másik gyerekét, a másik szülőt, mert még fogalmad nincs arról, mit élhetsz meg a gyerekeiddel az életed során!
Amit írtál itt két sorban, azon az látszik, hogy az életben nem neveltél gyereket...
... bocs...
Nos igen... ki ki magából indul ki, és az nem kétséges, hogy egy 50 éves pasinak jól esik a 17-20 éves leányka... nah, de ne tegyünk már úgy, mintha ez normális, követendő példa lenne! :)
(Én inkább nem kívánom a szomszéd 17 éves fiát... egyrészt lánya van... másrészt meg szerintem beteg dolog lenne. :))
Ki ki magából indul ki:-)
És a szomszéd meg a fia mit szol hozzá?:-)
Én nem ellenzem :-)Tolerancia.
Kinek fáj, ami neked jól esik.. .
Van Leányod?
Imádom ezt a "változatos világot" ... 45 évesen hazamegyek, és beleugrom a szomszéd 17 éves fiának az ágyába... olllllyan gyönyörű is ez a világ! :D Elég gusztustalanul hangzik, nem? ... nos fordítva, épen gondolkodó emberek számára éppolyan gusztustalan... szerintem.
ehhhhh :///
7. Fannusi 2011-12-15 11:23 Nem csak a szexről beszél nekem, csak egyszer felhozta, aztán azt látta rajtam, hogy érdekel a téma (holott meg nem is érdekelt igazából) és azóta bátran felhozza témaként. Egyébként munkatársam.
ITT IRJA :-)
Miért fantáziálsz,teszed fel kérdésed. Mert boldogságra vágyol. :-)
Komolyan gondolkodóként nem látod korodbelivel ezt biztosítva.Látva világunk ezt teljesen érthető.Az ifjú legények sokmindenben nem felelnek meg az elvárásoknak,mint itt is olvashattuk.Kivétel természetesen van.Valószinű hallottad többektől a tapasztaltabbak mit tudnak nyujtani minden téren. Számtalan hírességről hallhattál - Kodály,Faludy, sztárok - de én is ezért írtam egyszerű emberek életéről.hogy megnyugtassalak, nincs ebben semmi kivetnivaló, ha igényes vagy és a lelkieket fontosabbnak érzed,mint a némelyek múló és változó véleményét. Szerencsére változatosnak lett világunk teremtve, így mindenki megtalálhatja a párját, kinek kinek a tetszésére valót:-)