Miért fáj a pisilés szex után? (tudásbázis)
homeopatia: staphisagria
és szex után rögtön pisilés
Szia Pannababa!
Ezt valahogy úgyhívják hogy nászutas húgyuti fertőzés. Nekem is volt ilyen. Máskor nem jött elő csak "utána". És nem is rögtön hanem 6-16 órán belül, elmentem nőgyógyászhoz és írt fel monural port, ezt este megittam reggelre semmi bajom. De hát azért nem célszerű ezt gyakran inni, úgyhogy kipróbáltam a tőzegáfonya kapszulát és az segített, azóta hál istennek nem jön elő. :))) Illetve sok folyadék. "Előtte" "utána" tisztálkodás, pisilés EZ NAGYON FONTOS!!!
És tényleg sok folyadék hogy a bacik kijöjjenek, ne tapadjanak meg a húgyhólyagban, ebben segít amúgy a tőzegáfonya, és a vizelettel távoznak a bacik. De azért nem árt orvossal konzultálni, illetve egy vizelet vizsgálat.
De a tőzegáfonyát mindenképp próbáld ki, nem veszítesz vele semmit!
És igen a pasiknak nincs semmi bajuk....a mázlisták :)
Szia!!
Nekem két hete volt ilyen problémám,elmentem dokihoz,de nem talált semmi fertőzést,pedig én meg voltam győződve,hogy az!Kaptam azért a biztonság kedvéért Pimafucort krémet,azzal egyszer-kétszer bekentem,és mintha elvágták volna!
Szia!
Szerintem fertőzés. Húgyúti...kérj háziorvosodtól vizeletvizsgálatra beutalót, vagy keress fel nőgyógyászt.
További ajánlott fórumok:
- Több randi után az első ottalvós estén, meghitten egymás karjaiban aludni, de szex nélkül. Miért?
- Ne nevessetek ki, de egy kisfiúnak pisilés után meg kell törölni a kukacát?
- Csak engem zavar, hogyha egy férfi pisilés után nem mos kezet, és összefogdos mindent? Hogyan szóljak neki hogy zavar?
- Égő, csípő érzés pisilés után mitől lehet?
- Ma pisilés után a WC papíron átlátszó nyálkás valamit találtam. Eléggé összeálló volt. Szerintetek ez rosszat jelent?
- Mit csináljak ha pisilés után fáj és ég