Miért élvezik/erőltetik annyira a hapsik az anál szexet? (beszélgetés)
Igen Tökéletesen Igazad van!
Eszeske nevében nem nyilatkozhatok, de én is így látom!
Meglepő módon van olyan videó, amire tényleg lehet támaszkodni.
Ne felejtsük el azt sem, hogy általában a párok kedvétől is függ, meg az alkalomtól, meg az egész szituációtól.
De ezt biztosan ti is így látjátok .
Vagy nem? :)
Így van!
Szerintem sokan kíváncsiak rá, de ahelyett hogy
egymással tanulnák a videókra támaszkodnak...
Nem vagyok nagy szakértő, de úgy gondolom, ha mindketten akarják nagyon jó lehet, és akit érdekel a téma az meg is tudja tanulni.
Ezt is, mint minden mást, meg kell tanulni, ki kell tapasztalni, már akit érdekel! De ha nem érzi magát valaki ebben a helyzetben otthon..akkor hagyni kell!
Igazad van!
Sajnos sok nő nem is élvezi, de ezért vagy azért megteszi... Sok férfinak pedig gőze sincs hogyan kell csinálni...
Ez egy nagyon megosztó téma, mint férfiak, mint Nők körében! Erőltetni nem lehet, akinek fekszik csinálja, akinek meg nem, úgysem fogja! Ennélkül is lehet, kerek a szexuális élet! Szerintem nem függvénye!
Nem sok barátnőm volt, de kettő magától ajánlotta fel, még mielőtt eszembe jutott volna...Élvezték is.
Ismerek olyan férfiakat akik a gondolattól is viszolyognak...
Fogalmam sincs, de nem is érdekel.. Az viszont ultra gáz, ha valaki bármit erőltet...az olyat jól szájba kell vágni, aztán faképnél hagyni. :)
Volt olyan partnerem, aki imádta, a mostani párommal csak félúton vagyunk, de neki ez a jó.
Szerintem, ez nem erőltetés kérdése! Lehet, akár egy rossz élmény ebből kifolyólag, de ez fantasztikus is tud lenni, és nagyon izgató!:) Nem lehet egy kalap alá venni, sem nőket, sem férfiakat...Mindenki máshogy éli meg! Nekem hála istennek nincs rossz tapasztalatom ez irányba!:)
erre tudok egy tökéletes ellenpéldát :)))
Nekem nőként kellet erőltetni. :D Na jó nem, csak rávezetni valakit, hogy mit is szeretnék. sajnos a férfiak hiába erőltetik, mert csak piszmogni tudnak, nem igazán bírják sokáig, hiába követelem :D Így meg nincs sok értelme szerintem, mire belejönnék már vége is.
Nem kell erőltetni!
Meg kell várni, hogy könyörögjenek érte! 😀
Gondolom azért,mert különleges élvezetet ad nekik...Fizikai értelemben is,és egónövelés tekintetében is...
Szerintem erőltetés nélkül is járhatna... Persze az már szeretkezés és nem k..ás, bármi történik is... ami mindkét félnek jól esik, az kölcsönösen élvezetes, és pont ez a lényeg.
Soha sem erőltettem.
Csakis izgatás céljából csinálom a páromnak. Semmi erőltetés nem volt, hanem véletlenül jöttem rá, hogy élvezi.
aki erölteti annak jàrna egy s...be k..às na ès kivàncsi lennèk utána menyire volnànak oda èrte
Egyáltalán nem erőltetjük vagy bármi. Egyszerűen hozzá tartozik a szexuális élethez, együttléthez. Egyébként nagyon élvezetes látni, érezni, érinteni a női ánuszrózsát egy dildót, plugot felnyomni ahogy feszül stb. Szexi és fordítva is.
További ajánlott fórumok: