Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mostanában nem kívánom annyira a szexet, mint 25 évvel ezelőtt. (beszélgetés)
Semmi különös. Este nincs kenyér és nasika.
Ilyen fórum volt már. Sejtem kinyitja! Vigyázni lányok! Énár egyszer majdnem belekeveredtem. ☹️
Nem hagy nyugodni a kérdés, miért kellene utána felébreszteni?
Ha már elringatott, csak takarjon be.., vagy nem? 🤣😝
Unalmas volt a partner! A rossz döntést és sem szeretem.
Nekem a tartalmas szex után jöhet a torta!
Miért ne lehetne mind kettő!? 🥰😝😉
Én már az idejét sem tudom, hogy mikor pattantam itthon mérlegre. Azt sem tudom, hogy hol bujkál az a mérleg.
Különben sem vagyok az a pattanós típus. :)
Néha a dokinál megmérnek és én is fogytam.
Velem hazajött 2 nyomódott minyon, féláron adták emiatt. Nekünk mindegy, belapátoljuk úgy is.
én borzasztóan untam.ha végeztél ébressz föl.addig alszom pár órácskát.
kifene kívánná,inkább a torta.veszek is holnap két krémest.
Ha választani kellene torta és szex között, én bizony az előbbit választanám! :D
Valami van benne, most pattantam mérlegre és kevesebb vagyok 4 kilóval. Már a torta sem ízlik 😀
Ja, az idő az bizony nagy úr. Ez a korral jár.
Ezen nem kell csodálkozni. Olyan, mint az étvágy.
25 éve még én is meg tudtam enni, akár 5 db rántott szeletet is. Ma már csak max. 3 db megy le és nem is kívánok többet. :)
Semmilyen fórumot nem írtam ki. Semmire nem várok választ.
Ez egy vallomás, nem kötelező reagálni sem rá.
Te vagy eltévedve, mert ez egy vallomás volt.
Miért gondolod ezt?
40-50 -100 évesek nem tudják élvezni?
Ha megfelelő a partner, nagyon sok mindent ki lehet próbálni!
Megfelelő nyitottsággal, fantáziával, játékossággal, esetleg segédeszközökkel sok élményben lehet még részed!
Mivel leírtad ezt a vallomást, foglalkoztat, javítanál gondolom!
Tedd! Soha nem késő! 🤷🏻♀️
Ugye tudod, hogy nem kötelező válaszolni? Ilyeneken igazán nem éri meg felhúzni magad. Csak görgess tovább, és legyen jó napod!
Annyira utálom, hogy (nick)név és kor megjelölés nélkül írtad ki ezt a fórumot,miközben mi nyíltan vàllalva profilunk válaszolunk neked. Azt sem tudjuk, hogy férfi vagy e vagy nő és azt sem árulod el, hogy hány éves vagy!? Ilyen ködösítêssel értelmetlen volt ezt a fórumtémát kiírni.
Mondjuk, ha pl.30 éves vagy, ez egészen normális.
Én sokkal jobban, mint 25 évvel ezelőtt.
Hormonális okokra és arra gyanakszom, hogy az évekkel előjövő fájdalmak (derék, stb) miatt lehet.
Amúgy senki nincs más rám hatással, a párom időnként azért van.
Ennek egy csomó oka lehet. Hirmonális váltizás, nehézségek az életedben, elhidegülés, stb.... Te mire gyanakszol?
Csak a pároddal nem kívánod vagy úgy egyebkent sincs rád hatással senki? Jön a nyár. Szerintem fel fogsz pörögni!😊
Vinni kell bele egy kis fantáziát! Szánni kell egy kicsit több időt az érzékekkel való játékra, új dolgokat kipróbálni! Fel kell rázni picit az együttlétet! 😉 Lehet az még érdekes és izgalmas! 🙃
Én sem. De masztizni ugyanúgy szeretek.
További ajánlott fórumok: