Miért egy gyerek? (beszélgetés)
Hmmm, sztem ahany csalad, annyi helyzet.
Kb.mint a toltott kapi, meg hasonlo szitut/izt sem lehet talalni.
En pl.a 3.-at is siman bevallalnam. Almaimban soxor volt... eees
"egy boszorka van, 3 fia van..."
Total egyen, helyzet es kapcsolat fuggo :)
Barinomnek egy sincs, masiknak 4.
Miért egy gyerek?
Én valahogy sosem kívántam többet. Magam is egyke vagyok, a férjem is az volt, a gyerek sem követelt testvérkét.
Nekem mindig sok barátom volt, van a mai napig.
Anyám nagycsaládból jött, egy életen keresztül marakodtak. Valami oka csak volt, hogy ő is megállt egy gyereknél.
:D
nem ez fog dönteni nyilván de azért nem jó hallgatni.
Ezért mondtam, hogy felesleges vitatkozni.
Nem lehet általánosítani.
Megkérdeztem őket, mármint a két nagyot (12, 14). Azt mondták, nem tudják. Szerintük ugyanannyira.
Nem lepődtem meg. :D
Az én kisfiam nagyon szeretne testvért, ez az egy ami elgondolkodtat, nagyon szereti a kicsiket is.
Nyilván nem erre alapozzuk még egy ygermek vállalását, emrt ezenkívül én is így érzem teljesnek magunkat, illetve szerintem egy gyerekre vagyunk hitelesítve, de azért bűntudatom van, amikor kéri, hogy legyne már neki is testvére.
Már kitlalálta azt is, hogy hogy hívják.
:(
nekem mindhárman bájosnak tűntök.
:)
Azért majd kérdezd meg a gyerekeidet is. Lehet, meglepődsz.
Nem vitatkozom egyébként, én is, több barátom is a saját bőrén tapasztalta, meg sok rokonnál, barátnál látom is, kivülállóként, hogy valamelyik v. mindét szülő jobban szereti egyik gyerekét, valamiért kedvesebb neki, mint a többi. Nyilván nem általánosítható, hogy mindenki, de a legtöbben igen.
Nekem nagyon fajt, hogy az anyam a fejemhez vagta, hogy miert vagyok egyedul (mondvan, o nem szul cseledet egy udvarba sem), mindez az otvenes evek elejen. :( Ezt megkaptam tole meg hatvanon tul is.
Igaz, sohasem a tapintat volt az erossege.
Ezt akkor jelenthetnéd ki így, fixre, ha több gyereked lenne.
Nekem 3 van. Mind a hármat egyformán szeretem, nem tudok köztük különbséget tenni.
És ezt így én is fixre kijelentem! :D
Vitatkozhatunk rajta, csak tök felesleges.
:) hát a jobb oldalon a szöszi :))))))))))
megboldogult fiatalkoromban volt 1 tündéri kolléganénim , akkorákat tudott kacarászni a régi dolgokon / túltette magát mindenen , ami nem ért annyit , h rágódjon rajta :) / ő mesélte h volt 1 nagyon szép szőke nővére , szépség ide v oda , az sem garancia semmire :( 56-ba az 1 szem fia világgá ment és szegény majd belehalt ! kolléganénim lánya akkor volt 16 és reszketett attól h elmegy ő is , de maradt és pont olyan szép szőke fiatalasszony lett belőle is mint a nagynénjéből , de az élete neki se egészen úgy alakult , ahogy elképzelte hajdanán :( a boldogsághoz ahhoz más is kell :)
Minek ezt barkinek is megmagyarzni?
A csaladon kivul senkinek semmi koze hozza, ez csupan a hazastarsakra tartozik. Esetleg az egyszem gyerekre, aki megkerdezi, hogy miert nincs testvere.
Mindenki mas tehet egy szivesseget...
További ajánlott fórumok:
- Miért nem akarok gyereket?
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Miért olyan elítélendő, ha egy nő nem akar gyereket, és nem is szereti őket?
- Miért vállal 5 gyerek mellé még gyereket akinek se munka se pénz?
- Miért nem akarok második gyereket?
- Van itt olyan, akinek nincs megkeresztelve a gyereke és nem is akarja? Miért döntöttél így?