Miért csak férjes nők tetszenek, olyan 45- 50 körüliek? (beszélgetős fórum)
Udvariasan elutasított.
Azt is mondhatta volna, kopj le! ;)
Nem minden nő akar fiatalabb férfit, főleg nem olyat, akinek az a legnagyobb baja, hogy csak 170 cm. Ha előadnád ezt bárkinek is, kiadná az utadat...
én simán elküldenélek melegebb éghajlatra,
és nem lenne benne köszönet,az tuti,
Nem érek rá, nincs ideje, nem tudja meddig kell dolgoznia bent...
Ti is így koptatjátok le azt, akivel nem akartok elmenni ?
jobban örültem volna, ha azt mondja férjnél vagyok és ennyi ,de így...
Azon is elgondolkodtam lehet szégyellni való ember vagyok ? pedig kinézetre nem mondanám csúnyának magam...
Na de ezt mind saját magadnak köszönheted! Senki jó tanácsára nem válaszolsz. Beszorultál a rossz gondolataidba, és nem is akarsz onnan kijönni. Csak panaszkodni szeretsz, és a méreted mögé bújsz. Ez csak egy mondvacsinált ok, hogy ne kelljen emberek közé menned.
Nem tudsz semmit az életről... Mert csak vagy, és nem éled az életet.
Amíg a magasságod a legnagyobb gondod, semmi sem fog változni. Vagy belátod, és változtatsz, vagy magadra maradsz.
Nem selejt vagy, hanem lökött! ;)
Na ezzel most aztán kisegítetted.
Illendő viselkedésből és toleranciából most te mutattál selejtet.
Dredd olyan, amilyen, de nem bántott még meg eddig senkit. Még véletlenül sem, nemhogy tudatosan.
Általában egy nő nem keres fiatalabb partnert. Ha már elvált, és jól boldogul önállóan, nem akar egy további "gyereket", és ez nem a magasság kérdése.
Magabiztos, önálló férfit keres - ha keres egyáltalán - , aki megszervezi a közös programot, lebonyolítja a nyári menetrendet (gyerekek táborozása is akár), akire tud számítani, támaszkodni.
Nyilván most nem arról az esetről beszélek, ha fiatal szexpartnert keres. Az ilyen esetekben is, a férfi fiatal kora ellenére elég tapasztalt.
(Ez alól is vannak kivételek, de nem szexuálszociológiai elemzés a célom.)
Az idősebb, foglalt nők általában kiröhögnék. Fogalma sincs arról, hogyan kellene ismerkedni, és főleg magához illő nőkkel.
Mivel nincs társasága, nem tud szinte semmit az emberi kapcsolatoktól.
Több munkahelyen is , sok férfi között dolgoztam. Mindenkivel kedves voltam, szóba álltam velük,és rájuk mosolyogtam. Nem akartam tőlük semmit, kedves munkatársaim voltak, és ennyi.
Te nem érted az emberek viselkedését. Egy kedves mosoly csak gesztus, semmi több!
További ajánlott fórumok:
- Nem tetszenek a vörös szeplős nők!!!!
- Nektek mely lánynevek tetszenek?
- Nektek tetszenek az inges pasik?
- Miért van az, hogy mindig a nálam "jobb"pasik tetszenek(belsőre főleg, tapasztaltabb, műveltebb)
- Kinek milyen fiúnevek tetszenek?
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?