Miért alszik olyan sokat? (beszélgetés)
Szia!
Mi 2hét múlva megyünk vissza kontrollra.remélem mi is kinőttük!!!!mert ha nem azt mondta az ottani doki h.megkell műteni...:(
Csak késő délután van a gyerekorvosunk ugyhogy még nem tudom mi a baja a picuromnak.olyan nyugtalan erőtlen...:(
a vesetágulatot születése után a kötelező ultrahangon vették észre.azt mondta a doktornő ez kisfiúknál gyakori és kinövik.most fogunk visszamenni kontrollra.
nem kell kezelésre járnunk
voltunk laborba.mert vesetágulattal született mindent rendben találtak.
azt mondták neki alaphőmérséklete a 37.
de most mértem a lázát 38foko.délután lesétálunk a dokihoz.
de legalább most már tudom h.megfázott vagy valami ilyesmi lehet a háttérbe mert televan az orra is:(
Én is labort javasolnék. Kisfiam gyakori hőemelkedéseinek oka súlyos vese betegség volt, amiben az egyik vese elhalt. Ne ijedj meg, de megnyugszotok, ha minden rendebn van. Esetleg ha van vmi eltérés időben észre veszik.
A hőemelkedést nekünk is a fogára fogták, de sokkal nagyobb volt a baj. Pedig csak egy labort kellett volna nézni időben.
Köszönöm a megnyugtatást!!!
De most megmértem a lázát (mert közbe felébredt 2órát aludt)37.2.tudom hogy az nem láz.de ez lehet a fogtól is ugye?
most jó kedve van játszik kiabál:)
megyünk is ki sétálni kicsit.
Bizony. Most már sok mindent tud csinálni: mászás, játék, talán már az állással is gyakorlatozik. Ez neki rém fárasztó. az én picim ilyenkor szinte két óra fent, két óra alvás rendszert követte (+-fél óra)
Ilyenkor nem csak a kis teste fejlődik gyorsan, hanem az értelme is.
Testileg-lelkileg elfárad. Kinövi!
Alvással kapcsolatban kérdeznék!Kisfiam 8hónapos,és olyan sokat alszik pár napja mint kisebb korában...
Általában 3x alszik 1nap. 2szer 40pecet,és 1szer van hogy 3órát!
De pár napja a 40perces alvások és meghosszabodtak és a 3órás is.
Mi lehet az oka?elfárad a sok mozgásba?
További ajánlott fórumok:
- 15 hós kisfiam köztünk alszik, éjjel sokat szopizik.Hogy lehetne kíméletesen az ágyból ki, a szopiról leszoktatni?
- Mit tegyek? Túl sokat alszik a kislányom!
- Nem alszik túl sokat a fiam?
- A lányom nem alszik rendesen éjszaka! (Nappal sem sokat.) Mit tehetnék?
- 5 hónapos kisfiamnak nagyon sokat viszket az orra és nyugtalanul alszik éjszaka.Azt hallottam, hogy ez attól lehet, hogy gilisztás.Ez igaz?
- Normális hogy agyrázkodás után valaki sokat alszik?