Miért akar átjönni vajon a kollégám? (beszélgetés)
Mond meg neki, hogy simán el lehet kapni többször is!
És volt akinek a második menet igencsak komolyra sikeredett... :(
rám kellene vetned egy pillantást....
rögtön elalélnál a gyönyörtől...))
Hogy változik a világ!
"Bezzeg az én időmben" a bélyeg gyűjteményt mutogatták egymásnak.
Nagyanyáink pedig a trojkán ültek... amikor az unoka meséli amikor visszajött SZU-ból.
- Mert mi az a trojka? kérdezte a nagyi
- Orosz fa szán csengővel
- Hogy' változik a világ! Én is ültem orosz f@ szán, de csengő nélkül.
Ma már a Covid megy, ha ez kifújja magát, majd jön valami más. Hiába, haladni kell a korral. :))
Istenem... hát ezért tart a világ ott ahol...mert ekkora idiotakat hord a hátán a Föld...
Sok baromságot hallittam már a coviddal kapcsolatban de ez most teljesen új hogy létezik olyan barom aki azt hiszi ha olyantol kapja el akinek enyhek a tünetei akkor neki is azok lesznek.
Javaslom ha meggyogyuktal se nagyon engedj ekkora barmot a kozeledbe :-)
Te jó Isten!
Neked aztán nehéz a felfogásod.
Ez nem így működik, mikor bejött az egész, én sokat voltam a bölcsibe járó unokával, nem kaptam el. Férjem viszont igen. Ő két oltáson van túl, és már a harmadikon is.
A szomszédod kapott már oltást?
Csak "gratulálni" tudok azoknak a nagy okosoknak akik direkt el akarják kapni...
Nem tudhatják a szervezetük, hogy reagál majd rá, milyen tüneteik lesznek, mennyire fogják megszenvedni a betegséget, mennyivel ússzák meg és utána mennyi poszt covid tünetei lesznek. Az emberek teljesen megőrültek úgy látom...
Én átestem rajta, ugyan hál Istennek korház nélkül de kegyetlen rosszul voltam két hétig és most sem vagyok fényesen mert jó pár poszt covidos tünetem van. Nem kívánom senkinek sem és nem is vágyom rá mégegyszer. Agyamentek az emberek :-( azt hiszik ez valami vicc még mindig...
Ok, megdolgozom érte, ígérem...
majd írj rám priviben, addig meg gyűjtök zsepire...))
Küldöm rád akkor azt a 3 kovidos hetet amit végig szenvedtem.
Ugyanakkora szenvedést akarsz vagy kevesebbet?
Nálam még választhatsz.
Most, hogy így komolyabban belegondolok a felvetett problémádba, lehet, nekem is át kéne esnem ezen a covidon....
Budaörstől messze laksz?:-DDDD
csak semmi kifogás...
orrfolyás nem nagy ügy...
áldozd fel magad ha ezt szeretné...
remélem jó lesz a délutánod...))
További ajánlott fórumok:
- Nagypapám meghalt január 19-én és azóta folyton vele álmodok...vajon üzenni akar?Mikor tudom "elengedni"? Nagyon szerettem:(:(
- Ha az emberek a párjuk összes mozzanatáról, beszélgetéséről, levelezéseiről, akár gondolatairól tudnának, vajon hányan maradnának együtt?
- Vajon akar még valamit? Mért nem válaszol egyértelműen?
- Vajon a katolikus egyház engedi-e az egyházi esküvő megismétlését? Akár 1, 5 éven belül is?
- Most vajon érez többet a kollégám és ezért kerül?
- Nem akarok összejönni a kollégámmal.