Miért akadoznak a videók a youtube-on és egyéb olalakon? (tudásbázis)
Bios fríssítés?? az meg milyen?? ez érdekelne???
nem lehet biost fríssíteni mivel az maga a operációs rendszer csak szólok! leg feljebb ujjra telepíteni a gépet de az nem Bios fríssítés hanem csere!:)
Megtudja-e valaki mondani, hogy miért fagy le a gépem /kék-halál/ ha a Y.T-ra belépek. Csak itt van a probléma, másutt nem.
Már vittem szerelőhöz, BIOS frissítést csinált, de semmi nem változott.
Nem tudok 1-2 percet csak ott tölteni.
Köszönöm, ha valaki tud valami támpontot adni.
Jó pár éve 512 kb sebességgel ruterrel 2 gépet simán elvitt. Igaz nem videókat néztünk, sima netezés volt.
És most a t - h.. 100 megás nekem is akadozik.
És gyakran takarítom a gépet / ellenőröm nincs e vírus egyéb nyalánkság. Ja és 1 gép van rajta. Igaz Tv net, telefon 1 optikai kábelen..
De nem mindig csinálja nekem se hogy lassan tölt, vagy lejátszáskor megáll.
Upc 120mbit 5000ftért.
A videók azért is lehetnek lassúak mert a gépnek tele van cache memóriája.
ja, az otthoni upc-s.
és velem is az van, hogy néha napokig tök sz-r.
megértelek, én is évek óta szenvedek ettől a problémától .
mondjuk én több helyen élek, az egyiken meg is van osztva a net több gép között, de az otthoni is sz.r.
szerintem többen is próbáltak segíteni. de ilyen jellegű problémában nyilván csak tanács vagy vélemény formájában lehet segíteni.
az én netem is sz-r amúgy évek óta.
Ha el van osztva a net akár routerrel akár mással, és egyszerre több gép is be van kapcsolva, s mindegyiken neteznek, főleg ha egyiken töltenek is le akkor az rendesen leterheli a sávszélességet így simán bármelyik videomegosztón szaggathatnak a videók.
Tehát minél kevésbé van leterhelve az internet sávszélessége annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem fog szaggatni, viszont ha le van terhelve akkor pedig arra nő a valószínűség, hogy szaggatni fog.
Hát nem tettél boldogabbá!!!
Gondoltam tud itt valaki segíteni! Reméltem hogy csak tölteni kell valamit, vagy ilyesmi.
hát gondolom, ezek a videómeogsztók túlterheltek, nem csodálom, hogy bizonyos időszakokban akadozik, a youtube viszont sztem nem ztehet róla.
úgyhogy marad a te neted. akkor is, ha korábban kifogástalan volt.
Ez engem is érdekel?
A szolgáltatómra szoktam gondolni ilyenkor!
Régebben nem volt ilyen gondom, illetve nagyon ritkán, de mostanában rendszeres hogy amit néznék videót ugrál akadozik. A multkor is egy sorozatnézős oldalon néztem volna egy filmet és kb 2 óra volt mire megnéztem egy 50 perces epizódot, holott előtte normálisan tudtam nézni, még pár héttel!
Valaki tud erre megoldást?
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet youtube-on letiltani a videók elején megjelenő hirdetéseket?
- Miért nem tudom megnézni a videokat a Youtube-on?
- Miért nincs hang a youtube-on lévő videóknál?
- Netes képek, YouTube-os jó pasi videók!
- A YouTube-on miért nincsenek olyan videók, amelyekkel alapszintig meg lehetne tanulni?
- Nem jönnek be a Youtube-on a videók, mi lehet a gond?