Miből van "a" halas szendvics mártása? (tudásbázis)
Ne haragudj! :)
Én ebben a halas szendvicsben ettem először és eddig utoljára is, de annyira tetszik az ízvilága, hogy én még simán csak magában is meg tudnám enni két pofára :))
Szerintem mindenféle light húshoz megy: szárnyasok, nyúl... Vagy akár sonka... Valami salátához is el tudom képzelni, ami főleg zöldből áll (endívia, fejes, jég, ilyesmik...)
Senki sem világosít fől?:)(lsd.lentebb kérdeztem)
Köszönöm:)
Fú! Nagyon köszönöm a válaszokat!
Nem is hittem azt sem, hogy valaki tud hasonló receptet mondani, nem még hogy így kapható és hogy van pontos recept is ...
Ez szuper jó!!! Örök hálám a tippekért!!!!
Lányok!
Ez mire jó? Mihez használjátok?Csak halas ételhez?
Köszönöm a felvilágosítást:)
Házilag valami ilyesmi lehet:
Hozzávalók
A majonézhez:
2 tojás sárgája
300 ml olívaolaj
2 tk fehér borecet
1 teáskanál dijoni mustár
½ teáskanál cukor
só és bors
A tartármártáshoz :
4 teáskanál apróra vágott kapribogyó
4 teáskanál apróra vágott uborka
4 teáskanál frissen vágott petrezselyem
2 teáskanál apróra vágott snidling
2 evőkanál citromlé
Nem, ez a Tartár szósz nem ugyanaz, mint a hétköznapi tartármártás! Ebben van kapor, uborka is.
Nagyon finom, nekem általában van itthon, kb. ugyanabban az árban van, mint a flakonos ketchupok,mustárok.
a Tescoban kapható (de máshol is láttam már)
Zöld flakonban van
Tartárszósz a neve
ugyanaz, mint a McDonaldsban a halas szendvics szósza
A ketchupok,mustárok mellett keresd!
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy pontosan miből van és milyen adagokból "a" halas szendvics mártása... Ha tudjátok, hogy melyikre gondolok...
Tudom, hogy van benne kapor, meg uborka...
És a többi???
További ajánlott fórumok:
- Miért tapad le a szendvicssütőben a kenyér?!? :((
- Nemsokára szendvicset kell készitsek, szeretném ha megosztanátok velem, hogy ti milyen szendvicseket készitetek?
- Ti mit szoktatok a toast melegszendvicsbe tenni, amikor a "háromszög" szendvicset sütitek? Tippek, ötletek, finomságok...
- Ismertek valami jól bevált céget, aki finom szendvicseket gyárt és normális áron (Budapesten)?
- Hosszú utazáshoz milyen étel ötleteitek vannak, amit autóban is normálisan el lehet fogyasztani? Szendvicsek mellett...
- Kiránduláshoz milyen ételt vigyünk, ami nem romlik meg (és nem szendvics)?