Mibe lehet belekeverni a fehérjeport? (tudásbázis kérdés)
8. gaby70
2008. aug. 4. 16:03
Én gyümölcslével szoktam inni.
7. cukilany
2007. szept. 29. 14:59
Fogyás szempontjából lényegtelen mivel isszák a fehérjét (ami nem MRP vagy hasonló drogériában vásárolt fehérjének álcázott italkeverék).
Fehérjeport ajánlatos (!) vízzel inni, de csak azért mert a tej lassítja a fehérjefelszívódást a gyomorban. Én edzés után, amikor az kell h gyorsan szívódjon fel a fehérje vízzel, reggel amikor épp lassú felszívódás kell tejjel iszom.
6. s.irma
2007. szept. 28. 19:04
sovány tejjel de vízzel vagy nem kalóriás gyümölcslével is lehet inni.
5. Virág3
2006. okt. 13. 18:00
Talán akkor valóban a fele-fele arány lenne a helyes!
4. gota
2006. júl. 11. 16:36
Asszem majd én is fele víz, fele tej arányban fogom csinálni...
3. 0f7f8f506d
2006. júl. 9. 19:35
Én biztos tejjel fogom kipróbálni, ha megjön a termék, mert imádom a tejet.Vízzel nekem olyan fura lenne, nem?
2. Mókica
2006. júl. 8. 12:58
Én azt vettem észre,hogy ha tejjel ittam jobban mentek le a kilók! De ez egyénfüggő. Mert a Viz 0 kalóriás ugye, igy a szervezetem lelassult. Majd elkezdtem több tejet inni, és igenis jobban beindult ...hm... nem tudom most melyik helyes! Szerintem azért egy kis tejet is igyatok! Ahogy Hoxa is csainálta fel-fele arányban;)
1. Timus
2006. júl. 8. 10:50
Ha vízzel keverem akkor jobb a hatása, jobban lehet tőle fogyni? Itt olvastam valahol, hogy ha tejjel isszuk és nincs olyan nagy eredménye akkor vízzel kell inni tovább....
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás alatt lehet-e fehérjeport inni és édesítőszert használni?
- Hogyan és hol lehet három nyelvű anyakönyvi kivonatot beszerezni, és mibe kerülhet?
- Mi a véleményetek a dm-es fehérjeporról?
- Miket lehet belekeverni az alkoholba, hogy ihatatlan legyen, de ne legyen káros(abb) az egészségre? (Alkoholról való leszoktatás céljából)
- Ha nem vált be egy újonnan kipróbált fehérjepor, hol lehet meghirdetni bontatlan csomagot? (Hármat vettem, kettőt továbbadnék féláron.)
- Hol lehet kapni szénhidrátmentes fehérjeport? (száraz tészta készítéséhez kellene!)