Mibe érdemes keverni a Flector port, hogy ne akarjam kihányni az íze miatt? (beszélgetés)
Imádom a Flektor ízét. :)
Én Cink folyadékot iszom naponta 2x20 cseppet. Borzalmas. Keserű és fanyar egyben, órák múlva is forog a gyomrom tőle. Hónapokig kell szednem. Szörnyű.
Van pár tabletta verzió ebben a hatóanyagban. Hatásában viszont ez a leggyorsabb. Pont az íze miatt szeretem a Flectort😂 Csak vízben van “jó íze”, elnyomni semmi üdítő nem fogja. Spedifen, Flamborin ami borzasztó, de a gyerekek Nurofenje is vállalhatatlan😁
Esetleg cataflam-v ha van még olyan, annak talán nincs erős íze és vízben oldható. De ha nem kell a gyors hatás van sima tabletta is vagy kúp 😉
Mi úgy szoktuk, hogy a port kb fél deci vízbe tesszük, így 1 korty az egész.
Én szoktam még tiszta vizet inni rá.
Üdítőben rosszabb!
Sziasztok!
Sajnos minél többet kell használnom, most épp implantátum után egyre kevésbé bírom meginni.
Annyira rossz íze van vízben, hogy szinte minden kortynál a hányinger ellen kell küzdenem,
Valami tippetek van erre?
További ajánlott fórumok:
- A patikában csináltatott bázisport milyen adagolásban kell és mennyi vízbe keverni?
- 6 hetes babának a Mecsek Baby Tea mivel ízesíthető? Tápszerrel lehet keverni, mert önmagában nem issza meg?
- Ki hogy tudta meg itatni 3 éves gyerkőccel szükség esetén a smecta port?Mibe lehet el keverni esetleg?
- Fehér porcelántálban ki lehet keverni a hajfestéket vagy csak műanyagban és üvegben?
- Nincs valami ötletetek, mit csináljak, hogy a haskötő alatt ne akarjam szétvakarni a terhes hasamat? Hihetetlenül viszket tőle.
- Milyen müzlit lehet tejbe keverni 2 éves lurkónak?