Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Mi voltam az előző életemben? (beszélgetős fórum)
Legalább a krokogyil húst megkóstolhattad volna ... pfff 😂
Én meg ott voltam régész:)
Nem, én egy kicsit arrébb. Nyugat-Ausztráliában. Kengurukkal háltam, teveszart ettem. :D Ez úgy rémlik egyébként. :D
Mindketten papok voltatok?:)))
Észak-Angliában? Mert én is, csak 1050 körül. 😀
Megvan, azt írja a mágilya hogy nő voltam. 900 körül. Papnő.
Meg azt is hogy tele voltam kiváncsisággal, meg leleménnyel. Tehetségem volt a drámához meg a színészethez, de nem biztos hogy tudtam vele élni.
Aztán meg azt is higgyek magamban meg abban is ami nem kézzelfogható. El kell felejtenem a lábtörlő effektust ezek szerint. Pedig már úgy beleéltem magam. :D
Legtöbbször tudom h mikor kell befogni a pofám, most pl. jobb ha igen.
Ott a linken belül 😂😂 hát ezt nem hiszem el 😂😂😂
Mondom én hogy lábtörlő voltam. Hova az anyám kínjába írjam be, google-be vagy ide? :D
Kééész 😂😂😂😂
Előző élet kalkulátor. Ezt írd be. Aztán a születési időt 😂
Majd Ildi felfedez magának, előbb-utóbb. :D
Hol van ez a kalkulátor lányok, én nem találok ilyet.
Mindent elhiszek úgy ahogyan előadtad, azért mert van már 4-perce is h regisztráltál.
Engem az okos telón is ugyanazok a marhák hívnak.
Ne higgy senkinek, csak magadnak :) ha felfedező, akkor az :)) a kalkulátor csináló nyaljon sót 😀
Angyal voltam már akkor is, az is maradtam, de vannak akik még nem fedezték fel.
Akkor lőttek a felfedező egykori karrieremnek:D
A kalkulátor azt írja, hogy ne vegyem komolyan, mert ez csak egy játék.
Én szerintem egy lábtörlő voltam. Valakinek a lábtörlője. De egy vonzó lábtörlő. :D
engem nem erdekel ez,ami elmult elmult,a jelenben elek s ez erdekel.
..és a búrok kiirtottak minket.. :((
még gyerekkoromban
I tudja?engem szemely szerint nem is erdekel.
kiváncsi lennék h mi voltam az elözö életemben
na vajon mi
További ajánlott fórumok: