Mi volt a legszebb mondat, amit a pasid szájából hallottál?(csak nőknek!) (beszélgetés)
Nekem azt mondta valaki,jobban főzök mint az anyja:) Ez azért túlzás,de ezt csak magamban gondolom,egyébként meg van benne valami:)
A legszebb mondat:úgy szeretlek,ahogy vagy,veled szeretném leélni az életem,és még 70éves koromban is ugyanúgy foglak kívánni,mint most.
Mivel pont 40 cm a magasságkülönbség köztünk, én folyton azon pampogtam, hogy milyen hülyén nézünk ki egymás mellett. Erre ő:
Mit morogsz, hisz épp a szívemig érsz!
Egy veszekedés után kaptam levélben:
"egy mosolyod beragyogja a világot, és gyönyörűvé teszi a napot. Kivételes nő vagy én pedig kivételes férfi, hogy engem szeretsz. És kivételesen hülye is, hogy ezt nem viszonzom nap mint nap."
Amit utoljára mondott: "Mama, gondolod ha nem szeretnélek, elmentem vola érted a nagy hóban? "Tudod, hogy szeretlek"
Nekem ennyi elég!
DE jó Mezzy:-)) Hát ha engem úgy dicsérne hogy úgy főzől mint anyám elsírnám magam:-DDDDD
Igen tudnak ők szépet mondani ha akarnak:-)))
Most a lányunk születése után (ahol egyébként bent volt, de utána küldött smst)
"Nagyon büszke vagyok rád, ügyes voltál és köszönöm neked ezt a 2 csodálatos gyermeket" :) Mert egyébként van egy fiunk is de akkor mikor ő született, semmit se szólt, csak sírt kicsit:)))
Ma este:
"reggel újra szerelmes lettem beléd, még jobban mint régen"
Olvadok... :)))
Nekem nem pasim van, hanem párom. :-)
Amúgy az, hogy "Te vagy életem szerelme és tőled akarok gyereket!"
:-))))
További ajánlott fórumok:
- Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla?
- A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla?
- Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája - Olvastad? Hallottál róla?
- Mi volt a legszebb mondat amit valaha mondtak neked?
- Mi volt a legszebb, s mi a legbántóbb mondat, amit mondtak neked?
- Mit jelenthet ez a férfi szájából elhangzott mondat és miért fogalmaz pont így?