Mi volt a legagyobb hülyeség/őrültség, amit egy pasiért elkövettél? (beszélgetés)
Sokminden..mert azt hittem közös az àlmunk..majd a bajbol egyedül kellett kimàsznom ami sok rossz döngéssel jàrt..sose volt ellenségem rosszakarom de akkor összefogott a vilàg ellenem..
Az élet iskolàja nehéz :(
Vonatra ültem, hogy találkozzunk.
Nem volt olyan, megfontoltan cselekedtem. Esetleg apróbb hülyeség, ami másnak fel sem tűnne.
nem érezted egyszer sem, hogy mekkora ciki voltál utólag, vagy ez csak bennem van?..hogy nem tizenévesen csináltam a nyálas hülyeségeket..
szakításkor átadtam utólag születésnapi ajándékot kb 12ezer Ft értékben, persze ő arra sem emlékezett hány éves vagyok.
bíztam benne,mekkora hülyeség volt
Elmentem vele külföldre úgy, hogy sosem ismertem. 1 hétre! :D
Asszem 50rugó volt ha jól emlékszem néhány éve,külföldre mentem vele,megvárta míg lerendezem a pasit:)Ez volt az ára a szakításnak,mert ugye abból a beszélgetésből szakítás lett:D
Uhhh... és mennyit fizettél a taxisnak? :)
Mikor nem volt még autóm,és esetleg felhergeltem magam valamin az illetővel kapcsolatban,éjnek idején kerestem egy taxit,és mentem 250km-t,hogy elmondjam neki a véleményem szemtől-szembe.
Hát az tényleg jó nagy őrültség volt. :(
Ahh,nekem Florida a kedvenc helyem!!! Úgy szeretném egyszer látni! :-/
Na ekkorát még én sem... anélkül is kisemmiztek. De ez ügyvéd kérdése volt, és szemétségé...
Haha...no az nem publikus:XD
Én imádom a páromat,de két lábbal a földön állok és eszembe sem jutna olyan hülyeségeket elkövetni,mint amit páran írtatok :) Kivéve azt,hogy egyszer hozzá menjek feleségül :)
Én meg saját pénzemből - hitel nélkül, kp-ban, - vettem egy házat, és merő jóindulatból a nevére írattam a felét.
Naná, hogy kisemmizett... :P
otthagytam az álmaimat érte... 9 évvel ezelőtt... 11 hónapos a kisfiúnk :D
Több mint 11 évet szántam rá az életemből..
Megbeszéltünk egy találkozót szombatra (nem randit, ez egy más ügy volt), még mielőtt kiderült volna, hogy kötelező szombati műszakot vállalni a munkahelyen, én pedig előadtam a főnökömnek pénteken, hogy jajj de nagyon beteg vagyok, hagy menjek már haza...így volt alibim szombatra...
A fura, hogy másnapra tényleg nagyon beteg lettem, éjszaka lázam volt, másnap alig bírtam felkelni, mégis bevánszorogtam kb. 30km-re, csak, hogy láthassam. (nem volt egy jó ötlet, hisz őt is megfertőzhettem volna, de nem gondolkodtam).
Aztán olyan rosszul voltam, hogy ismerőst kellett hívni, hogy hazavigyen kocsival...
Persze a srác csak plátói szerelem maradt...
Semmit! Megcsinálták ők helyettem a hülyeségeket értem. :D
Egyszer egy srác megadta a mobilszámát, leírta egy papírcetlire, kicsit ittasak voltunk, és másnap találtam meg a zsebembe, de nem tudtam elolvasni belőle 2 számot:D Ezért elküldtem egy rakat sms-t, arra a két számra pedig beillesztettem a számok összes lehetséges kombinációját. Persze végül nem lett meg a srác, lehet direkt adta meg olvashatatlanul:D Ez elég hülyeség volt akkor, a kártyámat le is nulláztam egyből:S
nyitottam egy boltot a boltjával szemben hogy reggel együtt kávézhassunk és láthassuk egymást munka közben is...aztán mikor vége lett eladtam neki a boltot...
ugyanez :DDD életemben először és utoljára futottam pasi után!! ez majdnem 4 éve volt, azóta a férjem :)))
Ó,pasikért való "hülyeségmegtevésben" világelső vagyok. :DD Kezdve a tízoldalas szerelmesleveleken, a "véletlenszerű", háza elé való odatévedésen át a forró vallomásokig. :))) Ámde a legnagyobb lépés, amit egy pasi miatt tettem, az a 2000 km-re való elköltözésem volt egy vadidegen országba. Azóta itthon érzem magam, és ma van a második eljegyzési évfordulónk. :))
Hülyeségnek hangzik,de volt értelme..Tizenéveim végén történt.
Több órát vártam rá sötétben,hidegben,nem túl jól felöltözve,tehát fázva a házuk előtt,miközben tudtam,hogy egy másik lánnyal bulizik,és nagyon későn jönnek haza..
valahogy már akkor éreztem,hogy ezt meg kell tennem..és bevált: előtte sehogy sem tudtam kiszeretni belőle,ez a hideg éjszaka viszont megtette a hatását: szó szerint kihűlt bennem az érzés :D
További ajánlott fórumok: