Mi van akkor ha? (beszélgetés)
Én vallom, hogy mást is az orrára húznak az embernek a pokolban. Minden jónak meg lesz a jutalma és minden rossznak a büntetése.
(Vigyázat! Költői a megfogalmazás. Nem a pokolban, hanem itt a földön van következménye az ember cselekedeteinek. Nem mindig, de sokszor, azaz, néha súlyosak a következmények, néha pedig nincs következmény.)
Én nem mernék arra megesküdni, hogy a linken látható koma és imágó13 adatlapján ugyanaz a személy látható, jóllehet valóban hasonlítanak egymásra.
Én meg elhittem, hogy imágó képe tényleg valós, jóllehet a háttér gyanús.
Azt útálom a netes fórumokban, hogy nem kötelező az embernek vállalnia önmagát, rejtőzködve, nicknéven is lehet írni. De a haveri kör megszünt, mindenki elfoglalt, nincsenek a régi jó kocsmázások. Marad a társalgás ezen formája ami roppant kényelmes egyébként. Ugyanakkor hamis. Bárki lehet teljesen más mint aminek mondja magát. A férfi nőnek, a nő férfinak, az idős fiatalnak, a fiatal pedig idősnek hazudhatja önmagát. Illetve lehet az is, hogy nem az őszinte, saját véleményét írja, hanem szórakozásból valami egészen mást.
Most, "ütve" az eddig írtakat, számomra is sokszor jó a rejtőzködés, élek is az előnyével és ha jól belegondolok, könnyebb így beszélgetni, mert így olyasmit is le merek írni amit nyílten nem mernék.
Voltam tag olyan közösségben, ahol KÖTELEZŐ volt valós néven regisztrálni, mondván, hogy "mi egyenes emberek vagyunk, nem rejtőzködő férgek". Jó volt ott hasonló gondolkodású ismerősöket felfedezni, olyan embereket, akikről nem is gondoltam volna! Elhanyagoltam azt a közösséget, állítólag már nincs meg. Nem biztos, hogy nem volt a dologban némi kockázat.
Végkövetkeztetés: Így vagy úgy, de jobban jár az ember rejtőzködve, nicknéven.
Elnézést az offért!
Mást nem húznak az ember orrára a pokolban,ha valamit nem jól csinál,vagy kihagy itt az életben? erről nem köpött valamit nagytudású barátod,vagy esetleg te?
Hát ha a férfi csak 1 hímivarszervnek gondolja magát,akkor törekedni is kell erre,hogy mindig legyen egy meleg zug körülötte,mert önmagában semmit nem ér,dísznek csak úgy nem egy világhírű látvány..
(láttam tegnap az ajándékboltban ilyen alakú,és méretarányos díszgyertyát...)
Nem kell a porhintés. A képen Dwayne Johnson látható.
Ezek szerint férfi vagy.
Igen, ezt én is hallottam és van is benne valami.
(Én sakkoztam, azzal meg nagyon telik az idő. Hogy holnap hogyan fogok felkelni...)
Minden egészséges pasi életében van legalább egy hasonló eset!
Így jártunk!
Egy barátom szavaival élve "meg kell húzni minden muffott,mert a pokolban az orrodra húzzak! "
Még ha a világ összes nőjét meg du...ni nem is tudom,de tudatosan törekszem rá!
Ezek a Bandás barátom aranyköpései! :)
Már folynak a könnyeim.Mint egy mexikói szerelmes regény! :)
Komolyra fordítva!
Mi lett a vége a kapcsolatnak?
További ajánlott fórumok:
- Pizsamaparti! Ha pizsiben vagy, akkor kukkants be!
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Ha nem edzek mindennap akkor kifogást gyártok?