Mi történik, ha a bejelölt 2 szakközépiskola nem veszi fel a tanulót? (tudásbázis)
Gyökerek. Nem értem mire jó ez.
Drukkolok, hogy sikerüljön. Tudom milyen szar ez.
Akkor meg kell várni, amíg a Terplán suli is kirakja végleges listát.
Jegyzem meg tök pofátlanság, hogy egyes sulik ilyen sokáig várnak. A győri központ mindenkinek elküldte a listát 22.-én.
Hát, izé, te alapjaiban nem érted az egészet szerintem.
Első megjelölt suliba nem veszik fel, akkor annak a listájáról kiesik, ha a másodikra sem, akkor onnan is, és így tovább.
De pl ha a másodiknak megjelölt helyről még nem jött ki a lista, de a harmadiké már igen, és a másodikba felvették, csak még nem tudtok róla, akkor a harmadik helyen jelölt suli is azt fogja kiírni, hogy nem vették fel, mert a másodikba már felvételt nyert.
Leírnád pontosan, hogy hány sulit jelöltetek, és melyiknél jött már ki a végleges lista, és melyiknél nem?
Lehet azért nem vették fel, mert felvették arra a helyre, aminek nem jött még ki a listája. Hányadik helyen volt jelölve ahova nem lett felvéve, és hányadik helyen az, ami még nem jött ki?
Egyébként 29.-e után hozzák nyilvánosságra az iskolák a még üres helyeket, akkor kell vihar gyorsan vadászni.
Ezt az oktatás.hu oldalon találod "KIFIR üresen maradt férőhelyek" címszó alatt.
Sok sikert!
Fellebbezni lehet, csak akkor lehet, ha egyik helyre sem vették fel, de lehet rosszul tudom..
Sajna nem tom mennyi az átfutása, de még ne " temesd "a második sulit simán lehet , hogy oda felvették.
Suli honlapján nincs fent a lista?
További ajánlott fórumok:
- Ha a gyerek nem tudja az idegen nyelvet, attól még mehet szakközépiskolába?
- Mi a véleményetek a Debrecenben található Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskoláról?
- Mit lehet tenni ha valakit nem vesznek fel semmilyen közoktatási intézménybe (tehát se szakközépbe, se gimibe)?
- Vélemények a Magyar Üzletemberképző Szakközépiskoláról?
- Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
- Költözés esetén köteles-e átvenni az új lakcím szerinti város most kezdő közgazdasági szakközépbe felvételt nyert tanulót?