Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mi okozza hogy fekvéskor, járáskor a lábam között olyan mintha izomlázam lenne(húzódik, nyúlik)? (35 hetes t.) fórum
Mi okozza hogy fekvéskor, járáskor a lábam között olyan mintha izomlázam lenne(húzódik, nyúlik)? (35 hetes t.) (tudásbázis)
Én soha nem gondoltam,hogy valaha is ikerterhes leszek,de az is egy nagyon szép dolog volt,mikor megszületett az egyik utána a másik!:)A picit nem terveztük,de annál nagyobb örömmel vártuk!:-)Mikorra vagy ki irva?Kisfiú v kislány?Mi lesz a neve?Bocsi a sok kérdésért!
Köszi!Igen 3-szor szültem de 4 gyermeket!:-)És csak a kicsinél volt ez a gondom!A nagyfiamat simán szültem de nála ezeket nem éreztem!Vele reggel 8-este fél6-ig vajúdtam és 18.10-re lett meg de százszor szebb élmény volt mint a császár:(Én amúgy bármikor újra kezdeném és átélném!:-)Ennél szebb dolog nincs a világon!:-)
Nekem sajnos semmi nem segitett,még a pihenés sem!Ráadásul ugye nekem hiába voltak ezek a testi előkészületek,hiába szenvedtem ezzel a húzódással,mert császármetszéssel szültem.Ugyanis az előző hegem elvékonyodott nagyon!:(
Nekem is volt ilyen És a végére már alig tudtam lépni,mert annyira húzódott!:)A szeméremcsontod fáj,készül a szülésre!Gyors és könnyű szülést kivánok Neked!:-)
Az a szülést megelőzően sokaknál jelentkezik.Második terhességemnél nekem is sokkal erősebben és gyakrabban volt,mint az elsőnél.
Az orvosom mindíg mondta ha panaszkodtam erre a húzó fájdalomra:örüljek,mert ezzel csak könnyebbé és gyorsabbá válik a szülés,előre dolgozik a test...lehet van benne valami,2 óra alatt letudtuk az egészet :-)
Amíg nem görcs,addig szerintem nagy gondot nem okoz-bár nem is kellemes...