Mi okoz vetélést? Étel, ital, mozgás? (tudásbázis)
Egy másik fórumon az derült ki (legalábbis én így értettem), hogy a férjével sincs túl jó viszonyban, a baba pedig egy félrelépés következménye...
És miért nem tartod meg? Hát én a helyedben leszarnám a szülők véleményét. Könyörgöm, 32 ÉVES VAGY!!!! Mi van, ha nem lehet többet gyereked? Nehogy már ők döntsenek!!! Miféle nevelést kaptál? Bocsi, csak kíváncsiskodom, nagyon le vagyok ezen döbbenve, hiszen nem egy 15 éves csitri vagy.
Ha sikerül is a dolog,elindul a vetélés, de nem tisztul ki a méhed,arra nagyon ráfizethetsz!!!
Én már be vagyok jelentkezve csütörtökre, de addig is megpróbálok mindenfélét. 32 éves vagyok, de el kell titkolnom, mert annyira gyöpösek a szüleim, hogy kiraknának az utcára. KÉNYSZERBŐL csinálom. Én sem értek egyet ezzel a dologgal. Csúnya!!!
"Ja az orvosnak fizetni kell?"
Hát nem mindenkit áld meg a főnöke 100ezres fizetéssel. Van akinek a 25ezer gyes jutott, vagy egyéb minimálbér, ami ugye alig 65ezer. És még ebből sem gyerekjáték kifizetni 27ezret a műtétre. BOCS, de ha már kigondoltam: leírom.
Nem jött be a kakukkfű tea sem, pedig 3 filtert raktam a 2dl vízbe. Próbáltam a pánik gyakorlatot 3 napig reggel-este, napközben erős hasizomgyakorlatokat végeztem. Nem történt semmi. De megpróbáltam. Szóval ha egészséges vagy és a babával is minden rendben, csinálhatsz akármit.... Ő onnan ki nem jön.
Próbálkozni csak saját felelősségre szabad. Okuljatok más példájából. És inkább előzzétek meg a bajt!
szerintem nem 1 embert foglalkoztat ez a kérdés.
De nem kellene ilyennel próbálkozni...Ha már megtörtént a baj, leaglább annyi felelősség legyen bennetek, hogy orvostól kértek segítséget. Ja, hogy azért fizetni kell? Igen. De én, meg még nagyon sok másik ember, nem szeretné, ha a ti felelőtlenségetek miatt az állam arra fordítaná a pénzt, hogy a ti életeteket mentse, ha valami történik, miközben otthon, egyedül, a netet bújva próbáltok megszabadulni egy nem kívánt terhességtől.
Nem ítélek el azért senkit, mert a körülményei abortuszra késztetik (bár egyetérteni sem tudok), de azért igen, ha a problémáikat nem orvos segítségével akarják megoldani!
Nekem is hátrahajló méhem van, illetve mivel már 54 éves vagyok teljesen mindegy, de az csak a teherbeesést nehzítheti.A még a harmadik hónapban kiemelkedik, de konkrétan,ha már a megtermékenyülés megtörtént, és a beágyazódás sikeres volt, akkor a hátrahajlott méh innentől már nem játszik szerepet a vetélésben.
Nekem 8 vetélésem volt, de konkrétan nem tudták megmondani, hogy mi is okozta.Sajnos mind a 8 elég nagy vetélésnek számított,mert 15-25 hét között voltak.Az biztos, hogy aki egyszer már elvetélt, teljesen mindegy mitől, annak nagyon vigyázni kell a mozgással, az étrenddel,(székrekedés)az alkohol akkor is tilos, ha nem veszélyeztetett, a gyógyszerekkel, és főleg a nyugalmat kellene biztosítani.Végül a 8 vetélésem után 19 évvel a nagy fiam születése után született egy fiam.Ő most már lassan 13 éves lesz.Őt pedig már nem is akartam, különösebben nem is vigyáztam vele.Nem akartam megszeretni,mert féltem egy újabb csalódástól.A végén már annyira stabilan megtapadt, hogy még megszületni is nehéz volt neki,mert nem akart kijönni.Gondolom az is hozzá járult, hogy 41 éves voltam és a csontjaim már eléggé lemerevedtek, tágulni nem tudtam.
junius ota be se lépett a kérdező, feleslegesen irunk:)
és ha terhesmarad de beteg babája lesz ettől a marhaságtól?????????? az miért jó ???
De legalább megpróbálta, hogy "spontán" menjen el. Csúnya dolog ez végül is akár spontán akár nem, de sajnos néha csúnya az élet. Van akinek semmi gondja, és van aki sajnos egyik problémából a másikba esik.
Ez azert nem ilyen egyszeru! Gondolj bele, mi van, ha "csak" karositod a magzatot, de terhes maradsz?
Persze csak akkor, ha a gyanu igaz, hogy a kerdes nem a megelozesre vonatkozik.
Ha esetleg beteg a magzat,akkor tök mindegy mit csinálsz,sajnos el fog menni már az lején. A későbbi vetélés esetleges okairól sajnos nem tudok semmit :(
Kakukkfű teával és a fürdővel próbálkozz.
Hát sz.r helyzet amikor megcsalod a férjed és bejön a baba. De sajnos van ez így néha.
nekem is úgy tűnik. de csak nem!
hát igen az már más lapra tartozik.
Az igaz bármit csinálhat bent marad, de a baba egészsége?
ez így igaz,ami odabent rendesen beágyazódott azzal bármit csinálhat ott marad.
Ha egészséges Ő is és a baba is nem lesz semmi baja a forró fürdőtől,sőt a nehéz tárgyak emelésétől se
Nem feltételezek ilyen szándékot és szerintem akinek van egy csöpp esze és felelősségérzete, az inkább elkerülni akarja és ezért kérdezi. A neten úgyis megtalálhatóak ezek a szerek, hatóanyagok, ha valakinek ez a szándéka, az sajnos megtalálja így is, úgy is. De büntetendő cselekmény, amiért megkapja a büntetést is, ha megpróbálja. Innentől pedig ő tudja.
valahogy ez a két mondat mintha arra utalna,hogy el akarja hajtani a babát.dehát azóta sem ír mióta felrakta a kérdést,és így mindenki csak a rosszra gondol.nem????????????
Akkor már szerintem írt volna hogy nem ezt akarja csinálni. Megelőzni? Nem tudom, de itt már több ember épp az ellenkezőjére gondolt.
SZerintem nem végrehajtani akarja, hanem épp megelőzni, nagyon remélem, ellenkezője meg sem fordult a fejembe
Írd meg őszintén miért félsz orvoshoz menni?
ez nagyon veszélyes téma,még rossz vége is lehet.menj orvoshoz,ha ilyen gondolatok járnak az eszedben.
Hát én nem szórakoznék az életemmel. Annyira félsz az orvostól, vagy miért saját kezűleg akarsz intézkedni?
azt is írd meg, hogy milyen kockázatai vannak ezel nem szabas játszani ilyen ötleteket véletlenül se adjal
Állítólag a forró fürdő....
Étel, ital, mozgás szerintem ki van zárva.
Ez a fórum kicsit veszélyes lehet. Mi van, ha valaki innen fog ötleteket venni?
További ajánlott fórumok: