Mi motivált a fogyókúrában? (beszélgetés)
Sziasztok,
Nekem a legnagyobb motivációt a kisfiam adja. Szeretnék vele lenni korlátok nélkül, szeretném látni felnőni, nekem egészségesnek kell lennem, hiszen szüksége van rám.
Köszönöm a biztatást, nagyon jólesett.
A fogyásom igen-igen lassú; nem csoda, ha türelmetlen vagyok, meg néha fel is adom.
Sajnos ezzel nem vagy egyedül. :(
Jól tudom, nem csak a közérzetem, de az egészségem miatt is fogynom kellene, de az Istennek se megy. Illetve nagyon lassan.
Igazatok van!
Igyekszem kiásni magam a gödörből, de olyan nagyon nehéz....
A vége!
Olyan jó abbahagyni.:)))
Tele van a szekrényem tök jó ruhákkal, ÉS NEM FÉREK BELE!!!!!! :-)))))
Nemrég egy koncertre kaptam jegyet a barátnőmtől, és 2 óra hosszat öltöztem, míg találtam olyan elegáns cuccokat, amikbe valahogy belepréseltem magam (direkt nem veszek új ruhát, mert akkor nics motiváció, hogy vissza kell fogynom!!!). Persze nagyon hülyén éreztem magam, mert nem tudtam úgy felöltözni, ahogy szerettem volna.
Tehát le kell fogyni!!!!!!
Köszi csajok, igyekszem erőt meríteni a válaszaitokból.
Kép a hűtőre, hát nem tudom, az a helyzet, hogy a férjem nem partner ezekben a dolgokban, úgyhogy azt hiszem ezt kihagyom. Pasi sincs az életemben, rajta kívül, babát sem szeretnénk, már van két kislányom. Az egészség, az már motíváló dolog, csak nekem kevés, sajnos nincs bennem elég kitartás, de most nagyon elegem van magamból, úgyhogy hajrá fogyinapló!!!
Az elején az, hogy egyre kevesebb ruha jött rám, ami régen lógott rajtam, most meg agyvérzést kapnék az idegességtől, ha visszahíznék akkorára :-D
Ugyan babát várok, de rettegek a kilóktól azóta, vagyis inkább a hájtól, mert a kilók most a gyerekkel együtt jönnek fel, de nem hiszek abban, hogy "mindegy, egyél amit akarsz, majd a szülés után úgyis leadom"...szerintem ez hülyeség, meg egészségtelen is a babára és mamára nézve is.
..hogy egy nadrágom se jött rám :)
Most pedig már az, hogy napról napra vékonyabb vagyok:D
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!