Mi lett a magyar bulvármédiával? (beszélgetés)
En uj vagyok itt,de olvasgatok vissza.Hat a magyar bulvar sajto sajnos mar csak azt tudja megirni hogy Anikonak hany millimeter szilikon toltottek a fenekbe es Body Szilvike hol toltote luxusnyaralasat ebben az evben hogy kipihenje a vetkozes faradalmait,vagy a Giga sztarjaink 10. uj kedvese ebben az evben es most ebol tuti hazzasag lesz de ha nem akkor majd fizetunk nekik par milatt hogy beszamoljanak rola hogy miert nem hazasodtak hiszen olyan nagy a szerelem es mar egy egesz honapot egyutt jartak, erthetetlen.Konyorgom ki kivancsi ezekre,Nem erdekel hogy Shorbert Norbert hazzasaga a szakadek szelen van,persze mert jo dolgukban nem tudjak mar mit csinaljanak es kufircolna ossze vissza.Es sokan ilyen ujsagokra dobnak ki 500-600 vagy 1000ftokat utana meg sirnak hogy nincs penzuk.Ilyeneken sokkat lehet sporolni,aki meg anyira kivancsira eleg ha bekapcsolja a Tv mas sincs benne.De mar attol is a hideg raz mikor allandoan csak ki kit baltazot meg,keselt meg,lott fejbe.Neha komolyan elgondolkozok rajta igazan akarok e szulni valaha ebbe a vilagba,azert hogy 20 ev mulva a gyerekem az ujsag cimplapjan legyen mert bulibol hazafele megkeseltek,megfolytottak,elastak.
.Inkabb adnanak valami jo filmet mert az sosincs csak unalmas gatyi sorozatok.Na jo legalabb Esmeralda mar nincs a TV2n mert akkor meg tvt se nezznek.
Mi lett volna?Átalakult...épp az aktuális híreken csámcsognak,amire felkapják a fejüket az emberek.
Amikor semmi érdekesre nem tudnak lecsapni,akkor előszednek évekkel ezelőtti történéseket,és azt rágják jó darabig.
Azért, mert a celebek új mellét, új telefonját, stb. csak akkor veszik elő, ha "uborkaszezon" van, azaz nem történt semmi aktuális érdekesség, vagy valami negatív :-S
Sajnos mindig a rossz hír a vezető hír, arra jobban figyelnek az emberek :-(
További ajánlott fórumok:
- Az egyik legjobb barátnőm szerelmes lett egy magyar hírességbe. Mit tegyek?
- A MAGYAR TENGER-Balaton mellett lakók, és akik szeretik
- Állatrendőrség Magyarországon, avagy amiben érdemes lenne követnünk a fejlett országokat
- Hová lett a magyar paprika?
- Win 7-ben Chrome böngésző mellett hol tudom beállítani, hogy a helyesírás ellenőrzés nyelve magyar legyen?
- Miért éppen Alaszka?!? Kihagytam jó pár részt! Valaki magyarázza meg, hogy a doki miért költözött ki a vadonba, és miért lett másik doki?