Mi lehetett ez a remegésszerű? (tudásbázis)
Egyetértek ranna-val. Sajnos az én fiam is epilepsziás, úgyhogy tudom milyen. Mindenképp menjetek el dokihoz! Legfeljebb kiderül, hogy semmi baja! :)
A fiam orvosa azt mondta, hogy a szülő tudja legjobban azt, hogy a gyereke viselkedése normális-e, vagy valami baj van!
köszi :) Calcimusc-ot kapott? mert az van itthon... kapott már többször rekedtségre... max kap most is..:)
amúgy anyósomék szerint a foga... tény, az első fogánál is ez volt, nem akart enni, nyűgös volt és hasmenéses... de akkor nem hányt, és azok a tünetek is csak akkor jöttek elő,mikor már látszott a fogacskájának a teteje.. nem akkor mikor még csak fehéredett az ínye... egy dokinő ezt mondta lehet vírusfertőzés... és adjak neki Lactiv Baby-t..
az én lányom nem úgy néz furán... inkább csodálkozóan, hogy anya te miért adsz nekem ilyen vacakot amitől még a hideg is kiráz? :D
de persze figyelek rá... ha úgy néz furán egy ilyen eset után, akkor persze védőnőt és dokinőt egyből hívom...:)
ÉN kislányom 10 hónapos... nála is előfordul néha, hogy beremeg egy-egy etetésnél az első falatoknál... néz rám furán, kicsit várok, az5tán eszik tovább... :) persze nála ez hipp-hopp lezajlik... valószínű az ébresztés miatt tartott nálatok tovább... nem tudom...
engem most az aggaszt,hogy nem akar enni... 100 miliket nagynehezen ha megeszik... 4-5 óránként..főzelék nem kell neki... van kaja, ami meg visszajön belőle.. no mindegy de ez más tészta...
a lényeg, ha nem gyakori ez a dolog, sztem nem kell megijedned... vagy még 1 tipp: google.hu ... :) hátha találsz vmi okosat :)
Szia!
A barátnőmnek a kisfia borzongott így heteken át. Nagyon megijedtek ők is, elvitték kórházba is, de nem találtak semmit. Végül kiderült, hogy jött a foga, és amiatt "rázta a hideg", mindig amikor evett. 10-11 hónapos korában történt.
az én kislányomnak is voltak ilyen remegései, de azok után nem voltak semmilyen tünetek. Valszeg nála akkor volt, amikor pl kakilt, vagy ingere volt, aztán kinőtte.Nála ez 3 hónapos kora körül volt.
Szerintem mindenképp beszélj orvossal a biztonság kedvéért
A történet a következő: délután letettük kisfiamat aludni, de mivel már negyed 7 volt, felkeltettem. Jókedvűen ébredt, semmi nem látszott rajta, letettem a szőnyegre, hoztam egy jó érett banánt és elkezdtem etetni. Olyan volt, mint akit kirázza a hideg, mintha remegett volna. Amikor pisil, akkor szokott így megborzongani. Ült, vigyorgott, kicsit olyan bamba volt, látni lehetett, hogy akkor kelt. Ahogy adtam neki a banánt evés közben is "remegett" de nem aprókat, hanem olyan borzongás szerűen, mint aki fázik. Hívtam, hogy jöjjön, de nem jött, csak négykézlábra állt és vigyorgott.
Nem tudom mennyi idő telhetett el, de szóltam férjemnek, ő is látta a remegést. Gyorsan megmértem a lázát, hátha... de nem. Azt is tűrte, majd amikor visszacsomagoltam, akkor kezdett feléledni. Jött-ment, lépcsőt mászott, minden olyan volt mint mindig. Egyszerűen nem tudom hova tenni. Talán 2 perces volt ez a közjáték... de lehet hogy még annyi sem.
Mi a fene lehetett?
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Mi lehetett a baja az LCD TV-nek?
- Mi lehetett az?
- Szívinfarktusom, vagy agyvérzésem lehetett?
- Durva dolog történt az éjjel, mi lehetett az?