Mi lehet ez a sok kis piros pötty? (tudásbázis)
Nem is mondok véleményt a háziorvosra! Úgyis tudod, mi lenne!
A lényeg, hogy a lányod rendben van! :) Nagyon örülök neki! :)
Voltunk bőrgyógyásznál.
Hát nem rüh, ahogy a háziorvos kezelte. :(
Megcsipte valami atka féle a fűben hempergés közben és allergiás kiütések vannak rajta. Ami a bőrgyógyász által felirt krémektől 2 nap alatt szinte teljesen elmúlt.
Nagyon boldog vagyok hogy már lassan túl leszünk rajta. Bár kemény hét volt, mert csak mostam és vasaltam mostam és vasaltam.
De végre megoldódott a dolog, és szinte teljesen gyógyult az én Drága virágom :)
Köszönöm Nektek hogy elolvastátok a fórumot és próbáltatok segiteni.
Szép estét mindenkinek.
:)
<3
Holnap megyünk a bőrgyógyászhoz.
:)
De egyik napról a másikra nem könnyű időpontot szerezni. Csak magán úton. De kerül amibe kerül. Csak tudjunk már biztosat.
Értem én. Viszont azt hiszem, a gyerek érdekében érdemes lenne elmenni egy jó bőrgyógyászhoz. Nekünk nagy szerencsénk van a gyerekorvosunkkal, mert ő általában a bőrproblémákra is tudja a választ, de ha nem biztos a dolgában, tovább küld minket (és már ilyen is előfordult).
Kérdezd meg az ismerősöket, hogy melyik bőrgyógyászt ajánlják és ahhoz menjetek el!
Természetesen megkérdezheted itt is a véleményünket, de adni rá...
Azt hiszem leirtam hogy voltunk orvosnál 2-nél is. És nem kisérletezek a gyerekeimen, hanem csupán véleményt kértem. Mert legyen is ez bármi, valószinűleg nincs olyan csodaszer ami egyik pillanatról a másikra elmulasztja. (bár én lennék a legboldogabb)
És amig vannak a pöttyök, addig is véleményekre vagyok kiváncsi.
Az unokaöcsémé nem ilyen volt.
Gyógyulást szegénykének!
MIndenképp lássa bőrgyógyász.
Nem látom jól, de nem kerek?
Kullancs?
Felébredt az én drágám.
Tettem föl képeket.
Ha esetleg rápillantanátok.
Melegkiütés és ekcéma is lehet.
A rüh éjjel viszket és a hajlatokban van, a poloska éjjel csíp, de egész nap viszket és mindenhol van.
A bolhacsípés közepében kis piros pont van és nem emelkedik ki annyira, mint egy szúnyogcsípés.
Szúnyog nem lehet?
Akkor gyorsan vidd el bőrgyógyászhoz, mert így csak kísérletezik rajta a háziorvos és lehet hogy rosszabb lesz a helyzet. Ha láttad, hogy még jönnek a pötyik, már el kellett volna vinni bőrgyógyászhoz.
Remélem hamar jobban lesz a gyerkőc
Szerintem vidd el bőrgyógyászhoz. Ha már egyszer félrediagnosztizálta az orvos, miért nem fordultál rögtön szakorvos?
Felrakhatod a képet, de mi nem vagyunk orvosok.
Házi orvos állapitotta meg.
Ha felébred csinálok foto-t.
Addig is köszönöm a segitségeteket.
Háziorvos vagy bőrgyógyász? Ha házi, nézesd meg bőrgyógyásszal.
Unokaöcsémnek bolhacsípései lettek a rokonoknál, nagyon rondán nézett ki. Tehetnél fel képet, hátha valaki találkozott már ilyennel.
Gyógyulást kívánok!
Több mint egy hete jöttek ki a piros pöttyök a lányomon. Az orvos szerint allergia. Kapott rá gyógyszert. De mivel nem múlt el, visszavittem. Akkor már azt mondta hogy rüh. Kapott rá valami kencét. De mivel attól sem múlt, igy ismét visszavittem. Kapott még rá kénes fürdetőt. De még mindig jönnek elő rajta pöttyök. A családban senki nem kapta el. Pedig én vele is alszom, mert úgy el van kenődve.
1 hét alatt nem kellett volna már ennek elmúlnia? És egyáltalán, hogy lehet az hogy rühös, tiszták vagyunk. Már teljesen kivagyok. Meddig tarthat ez??
További ajánlott fórumok:
- Fenéken apró piros pöttyök mitől lehetnek?
- Mitől lehetnek piros pöttyök a lábszáron?
- Apró, piros pöttyök a 8 hónapos kislányom szája körül és az állán, mi lehet ez?
- Mitől lehetnek piros pöttyök a szájpadláson?
- Viszkető piros pöttyök, mi lehet ez? (Kép)
- Fél éves kislányom állandóan az arcát dörzsöli és utána nagyon piros pöttyös lesz az arca mitől lehet?