Mi lehet az eltérés a gyerekben ha 80%-ban női kromoszómával rendelkezik 20-ban pedig férfi kromoszóvával rendelkezik? (tudásbázis kérdés)
Na, jó. Nem töltöm itt tovább a napot, és nem beszélek bele olyasmibe, amihez nem értek. Még vígasztaló szándékkal sem.
Legyen szép napotok!
Akkor biztosan állíthatom, hogy nem ilyen jellegű problémád volt, van.
Gratulálok a népes családhoz! :)
Van gyerekem kettő fiam. Az idősebb 32 éves, a fiatalabb 23. És van két fiú ikerunokám, nemsokára 5 évesek lesznek.
No problem.
Mi fiatalok - egyébként én egy személy vagyok - elnézést kérek tőletek idősebbektől, amiért szeretnék érdemben helyesen válaszolni a feltett kérdésre. Azt próbáltam érzékeltetni a kérdező számára, hogy ez sokkal komolyabb probléma is lehet annál, minthogy "én is val.színűleg ilyen vagyok".
Nem tudom, neked van gyermeked? Ha igen, nem hinném, hogy ezzel a problémával van dolgod.
Igen, ez tényleg viszonylag új tudomány.
A nők XX, a férfiak Xy nemi kromoszómákkal rendelkeznek. Az anya mindenképpen X-t tud adni a gyermekének, az apa pedig X-t vagy y-t. A gyermek neme így elsősorban attól függ, hogy az apa milyen kromoszómát tartalmazó hímivarsejtett "küldött" a petéhez.
Szerintem mindenképpen tárgyaljatok genetikussal, mert a pubertás korban gondok adódhatnak!
A belső nem iszervekről kaptatok felvilágosítást?
Petefészkek, méh, hüvely, kialakult?
Persze, lehetséges. A mi időnkben (53 éves vagyok) nem foglalkoztak ilyenekkel, honnan tudnám.
De nem biztos, hogy nem az volt a jobb...
Akkor én is ilyen baba voltam...:) Csak akkoriban ezt nem vizsgálták. (Lehet, hogy jobb is...:) Most ráismertem, hogy ilyen vagyok, voltam.
Nekem nem okozott semmilyen nehézséget életem folyamán.
Szerintem neki sem fog és azt gondolom, jobb, ha ezeket az aggodalmakat ő nem hallja. Az biztosan nem tenne jót neki.
Szerintem.
Ezt genetikus mondta?
Szerintem azért ennél bonyolultabb a helyzet.
További ajánlott fórumok:
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?
- Mely híres emberek aláírásaival rendelkeztek?