Mi lehet az éjszakai rosszalvás oka? (tudásbázis kérdés)
biztos, hogy hatással van rájuk a szülés is.. :-) a nagyobbik fiam nagyon érzékeny baba volt, gyakorlatilag mindig kézben, illetve cicin akart lenni.. :-) vele sokáig vajúdtam, segíteni kellett neki kibújni, úgyhogy én ennek tudtam be az érzékenységét, meg azt is, hogy nagyon sokáig nagyon rossz alvó volt.. a kisebbik fiam viszont pillanatok alatt megszületett, sokkal "nyugodtabb" baba volt, az alvása is sokkal kiegyensúlyozottabb.. :-) persze azóta is mindketten nagyon kiegyensúlyozott gyerekek, de az első időkben tuti, hogy belejátszott a születés élménye is.. :-)
ja, és ti is nagyon helyesek vagytok.. :-)
:DDD Köszi.
Egyébként valószínű, hogy teljesen igazad van, hiszen napközben meg teljesen jókedvű.
Sziasztok!
ne aggódj,az alvásotok miatt, bár valóban fárasztó így, de gondold el milyen hihetetlen gyorsasággal fejlődnek a kis manócskák.. éjjel pedig nem győzik feldolgozni a rengeteg napközben megtapasztaltakat.. ehhez még hozzáadódik a fogzás, időnként egy "kis" szeparációs szorongás, frontok (amikben mostanában bővelkedünk), és még ki tudja mi minden zavarhatja meg a nyugodt alvásukat.. kitartás.. :-)
Apujának 8 hónaposan jött ki az első, nekem meg 11 hónaposan...de ez nem törvény hogy neki is...
vettem neki fogzásra homeobogyót eddig jónak tűnt bár lehet hogy van benne valami nyugtató hatás amiatt van nem a fogra gyakorolt hatása miatt
tudom, hogy néha a cumit kell visszatenni a szájába, de valamikor csak hüppög, meg nyüszög...
én is folyamatosan a fogára gondoltam, de mondták, hogy még kicsi...szóval passzolok ez ügyben...marad a front, vagy a csillagok állása de tényleg halvány lila gőzöm sincs
A mi gyerekorvosunk már két hónapos korától minden problémát a fogára fogott! Végülis 6 hósan bújt ki az első, de tény, hogy két hós korától már nyálzott, így akár fájdalma is lehetett!
Én majdnem biztosra mondom, hogy egy-két héten belül kibújik nálatok is!
Mi is rosszul alszunk mostanában igaz az én kisfiam csak 4,5 hónapos, de éjféltől reggel fél 7ig legalább 5-ször keltem hozzá...
Fogzás, front, rossz álom...nem tudom, de én is nagyon fáradt vagyok...
Még nincs. Az ínye nagyon kemény, huplis, de még nincs kint egyik sem.
Nekem az a furcsa,hogy létezne, hogy egy hónapja nem alszik normálisan,de fog meg még nincs?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- A 3 hónapos gyermekem éjszaka is 3 óránként felkel szopcsizni. Mivel lehet rászokatni az éjszakai alvásra?
- Éjszakai csokievéstől lehet hízni?
- Hogyan lehet egy 7hónapos babát leszokatni az éjszakai evésről?
- Éjszakai felsírás felnőtteknél!Mitől lehet?