Mi lehet az a bemélyedés a fenekemen? (tudásbázis)
Az mondják az orvosok, hogy, ha a mellen látszódik, "behúzódás, horpadás" az nem jó. Itt is ez látszik. Kérdés, tapintáskor érezhető-e valami belül, pl. csomó, elmozdulás, bármi.
Szerintem nem csak a mell elváltozására kell figyelnünk, hanem egyéb asszimetriákra is.
Van egy ilyen számítási mód az eü-ben:
Napi folyadékszükséglet kiszámítása:
1. 100 ml/ttkg az első 10 kg-ra
2. 50 ml/ttkg a második 10 kg-ra
3. 20 ml/ttkg a testsúly maradékára
E szerint ha mondjuk 60 kiló vagy, akkor elég 1 liter egy napra. De ez csak egy átlag számítás.
Ha megvan a 2 liter, akkor a sport segíthetne, de nekem az a gyanúm, hogy a táplálkozási szokásaidon kellene változtatni, lehet, hogy túl sok sósat eszel, meg tartósított élelmiszereket (felvágott, kolbász, mogyoró, stb.) és is visszamarad víz a szövetek között a sok nátrium miatt. (Ezt egyébként okozhatja tartósan fogyasztott Na dús ásványvíz is, a vizeket gyakran kell változtatni, mert más az összetételük)
Három mondatból három butaság. 🙄
Szerintem sem tevék a nők.
Senki nem állítja, hogy csak vízen múlik a dolog, hogy valaki bombázó legyen. 🙄
Viszont rengeteget számít a megfelelő folyadék mennyiség. Nem gondoltam, hogy ezt (is) a szádba kell rágni.
Ki beszélt túl sok vízről? Ne igyál túl sok vizet, Sárika. 🙄
A nők nem tevék!😀
Bombázó lenne mindenki, ha csak vízen múlna a dolog! Különben a túl sok víz is árthat.
Sacika szemészet! Tovabbá,ha kinagyítjuk a kisebb képed
bizony a Tiéd sem kisebb. Sőt..a sok csokika,sütike..affekta...
Utána kellene olvasnod, mi lehet oka a narancsbőrnek. 😜
Fórumindító: egyszer a 16 éves harmatos lányom combja lett ilyen. Megbeszéltük, hogy sokkal több folyadékot kell innia. Két hét múlva nyoma sem volt a narancsbőrnek.
Más esetleg a gyengébb nem képviselői közül, akik bizonytalanok, eme testrészük bőrének állapotával kapcsolatban?
Egy kép és megy a válasz! :))
Szerintem túl nagy a kuffer..ezért is alakult ki a narancsbőr!
Ez az én véleményem!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Ha műanyag szemüveglencse megsérült lehet vele mást csinálni, mint kicserélni? Kicsit megkarcolódott és van rajta egy kis bemélyedés.
- Striák lettek a fenekemen. Azt hittem ez kimarad az...