Mi lehet a nevük ezeknek a dísztárgyaknak? (tudásbázis)
...anyák napjára tartogatom!
Ezt nem fogom kihagyni az Anyukámnak :)
Ott a miénk is, Mihály napi, Debrecen!!!
Csak emiatt kimegyek, magamnak szerzek 1-2 darabot.
A csajnak megnézem virágosnál, jó ötlet.:))
Most kinéztem egy gyönyörű levendula díszítésű fadobozt, amin 2 kis fiók is van. Itt várja a helye. D
Miket tudsz te Debrecenről! DD
Nekem jó, csak az ajándék kell mához 1 hétre.:)
Hűű, a második sorban a középső, és az alsó sorban a legutolsó nekem igen nagyon kellene! D
Ilyeneket hol lehet? Nálunk még nem láttam ilyesmit.
[link] ... de ez is nagyon klassz: bokréta kerámia :)
Mit szólsz hozzá? :)
...igen, kb. ennyibe kerülnek a mese kerámiák.
Én ha ajándékba kapnék ilyen manócskákat... már tenném is ki a virágok közé :)
Nem találom giccsesnek, mert szép kis kézimunka termékek...
IGEN! Ezekre. Csak ami egy tárggyal van.
Kicsit ledöbbentem, mert ami tetszett is, az 4-5000.
De virágbolt jó ötlet!:)))) Én pont egy főtéri kávézó-ajándékboltban nézegettem.
[link] ... ezekre gondolsz?
Ha igen, bármelyik virágbolt be tudja szerezni neked.
Kb. 30 vagyok, és ez az a giccs, amit kedvesen átveszek, aztán csendben kidobok. Nekem nipjeim is vannak, de azokat tematika szerint vettem (3 db egy bronz dombornyomas mellé) vagy örököltem (4-5 db).
Ha ismered, és számára kedves dolgot jelenít meg, nyugodtan! Szerintem a díszfinyfirittyek a világ leggusztustalanabb ajándékai.
Nekem a legközelebbi barátnőm szokott olyanokat adni, hogy sírni tudnék tőle, de bevallom, nincs szívem megmondani, hogy mekkora xar. Egymás lakásában takarítunk meg főzunk az ottaniaknak, napokig együtt lógunk, egymásnál alszunk, mint a gyerekek, de ajándékot venni nem tud. Hogy is mondjam, más az ízlésünk.
Inkább vegyél egy gagyi tudfürfőt vagy egy jó csokit, az elfogy, vagy rámondhatja, hogy elfogyott.
Van hely, ahol lehet venni, azt a leveleset néztem ki, amin hasal a manó. Csak hogy jó ötlet-e, ezt akartam. :))
KÖSZI, akkor ez lesz!:)))
Én 40 is elmúltam de még 20 év múlva is örülnék neki.😀Bájosak,kedvesek,jó kedvem lesz tőlük.
Még esetleg úgy is keresheted,hogy gyerekfigura manó sapkában.Sztem égetett kerámiából készülnek.
Nincs, már mindenhogy beütöttem, nem látom. Ajándékboltokban lehet venni. Nem bóvli, mert mondom, 2000 alatt nem láttam, van súlya, és ötletesek.
Ajándékba szeretném, miután az eladó azt mondta, ő most lesz 30, és jobban örülne egy ilyennek, mint a porcelánnak, amit előtte nézegettem.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Mi a jelentése ezeknek a szólásoknak?
- Mi ezeknek a találós kérdéseknek a megfejtései?
- Vannak még olyan emberek akiket érdekelnek vallási dísztárgyak?
- A 11.kerületben szülés után milyen juttatások vannak és mennyi ezeknek az összege?
- Mik ezeknek a szmájliknak a jelentése?