Mi lehet a megoldás újszülött altatásánál ebben a helyzetben? (beszélgetés)
:)
Én is imádtam ezt az időszakot. Bár nem volt könnyű éjszakánként, de így legalább én is tudtam aludni valamennyit. Fantasztikus érzés volt.
Így már érthető. Anyai közelségre van szüksége a kisbabádnak.
Nálunk a lányaim az első hetekben a mellkasomon aludtam, és ott olyan jókat, hogy nem mertem lerakni. De egy idő után már simán aludtak a helyükön.
A 6 hónapos kislányom a mai napig cicin alszik el.
nehéz ilyenkor, mert nem elég, hogy meg kell még egymást ismernetek, a sok ellentétes tanács is összezavarja az embert.. :) hallgass csak nyugodtan az ösztöneidre, nem fognak becsapni.. :) pár hét, és már nagyon rutinos leszel.. :)
jó babázást.. :) ( de jó neked :) )
szia:)
a nagyobbik fiam is ezt csinálta.. :) pici még, nem lehet könnyű alkalmazkodnia a kinti világhoz, idő kell hozzá.. :) a legnagyobb biztonság és nyugalom számára a te testközelséged, cicivel megspékelve.. :) ne izgulj, szopiztasd bátran, ha azt igényli.. :)
Mérd meg, hogy milyen mennyiséget szopizott. Ha megvolt a megfelelő, és ezt csinálja, akkor fáj a pocija, és csak rosszabb azzal, ha újra megszopiztatod.
Próbáld ki (ne szoktasd hozzá, csak figyeld meg a kicsit), hogy szopi után, amikor elalszik bébihordozóba ülteted, így a kaja nem folyik vissza a gyomorszájhoz és nem marja.
Attól függ mennyi idős. Egy újszülöttnél még normális az ilyesmi. A kisebbik lányunk pl. az első hónapban szinte minden este éjfél - fél 1-ig ezt csinálta,majd aludt reggelig. Meg kell szoknia a környezetet, anyai közelségre vágyik.
Ha nagyobb, akkor meg kevés neki a tej.
Egyébként a nagyobbik lányunk még nehezebb eset volt. Őt állandóan a hátára raktam le aludni és szinte azonnal felébredt. (Nem mertem hasra fektetni, pedig lehet úgy jobbat aludt volna.) A kicsit kezdettől fogva hason altattam, és nyugisak az éjszakáink.
Ne csinálj semmit.Minden igényét elégítsd ki.Abban a ritmusban etetsd,ahogy igényli.Ha elalszik,hát elalszik. :)Hamarosan változni fog a helyzet,ezt a kis időt át kell vészelni.Ez még nem az a kor,amikor neki kell alkalmazkodnia hozzád.
Ez csak a saját véleményem,mindenki másképp csinálja :)
sztem csak nem akar egyedül lenni
mennyi idős?
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- 9 éves fiamnak letört elől a maradandó foga, volt már valaki hasonló helyzetben?És mi lett a megoldás?
- Szerintetek mi a megoldás ebben a helyzetben?
- Mi a legjobb megoldás ebben a helyzetben?