Mi kerül a csemetétek uzsonnáscsomagjába? (beszélgetés)
Szia,
hogyan készíted?
Sziasztok anyukák,
leheljünk életet ebbe a topikba, segítsünk egymásnak az uzsi összeállításában. Olvasom itt is, hogy szendvics kerül a dobozba.
Nálunk pár hét után már igen nagy fejtörést okoz, hogy ha nem sonka, párizsi, szalámi, akkor mi legyen a kenyéren.
Milyen egészségesebb krémet vagy egyebet adhatunk? Vagy ki mivel trükközik, hogy változatosabbá tegye a napközis kosztot?
Nálunk lassan beállt:egy fél literes "valami":tea,gyümilé,vagy ásványvíz Cvitamin pezsgőtablettával,2 félbevágott szendvics,vagy egy+croissan,egy alma,valamilyen joghurt.Szendvicsbe váltogatom mikor mi kerül,ne legyen uncsi....általában egy pici csoki,vagy gumicukor is kerül mellé,ne csábítsa annyira a büfés robbanúcukorka és chips.....
emellé még kap 3szori étkezést,ami elég pici adagokból áll...de elfogy mind:))
Nálunk üdítőt vinni tilos. Kapnak iskolatejet és ott van a csapvíz (na és a büfé). Egyébként gyümölcs (most szőlő vagy alma) és valamilyen péksütemény kerül a dobozba.
NÉha belecsempészek egy szelet meglepit is (csoki)!
gyümilé vagy tea
szendvics v. jóreggelt v. csokis croissan
időnként rá tudom beszélni, hogy vigyenek almát és
mostanság rászoktak ezekre a kb. 1 decis ivójoghurtokra
Én Bencének péksütit rakok oda, vagy melegszendvicset, és innivalót. Nem kakaót, mert attól szomjas lehet, hanem gyümilevet. Itthon gyümölcscentrifugával készítek almalevet, vagy körtét, és azt issza.
A melegszendvicsbe sok minden belefér, uzsitáskában pedig friss marad.
Szia!
Az én csajszim borzasztó válogatós. Nem eszik péksüteményt, csak a sajtos pogácsát. A szendvicsébe sem tehetek zöldségfélét. Így marad a gyümölcs innivalónak pedig dobozos tej.
További ajánlott fórumok:
- Hánykor kerülsz ma este ágyba?
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Krízishelyzetbe került Erőss Zsolt és társa. Mi a véleményetek?
- Állatbarát kisgyerekek - milyen állatot szeret a csemetétek?
- Óvónéni vagyok, és ötleteket gyűjtök! Milyen ajándékot készített az oviban csemetétek karácsonyra nektek?
- Blix-eket csemetétek gyűjti-e?