Mi jöhetett ki a szám szélén? (tudásbázis)
Köszi!
Holnap úgy is nagy bevásárlásra megyek,útba ejtek akkor egy patikát is!
Persze. Én sem azt mondom,hogy zavar h így lát :)
Csak nem érzem magam jól. Olyan mintha ilyenkor mindenki engem nézne :D
Ez szerintem is 100% herpesz. Kenjed betadinnal! Éjjelre is jól kend be, az szépen leszárítja. Utána pedig valamilyen hámlasztóval, és gyorsabban leesik a seb.
Én abból nem csináltam gondot, hogy így lát a párom. Együtt tervezzük leélni az életünket, lesz ez még így se, ráadásul neki is szokott lenni.
De reggel a buszra úgy szálltam fel, hogy felhúztam az orromig a sálat :D
Én sem szoktam elkapni tőle, ezért mondom, én sem voltam rá hajlamos. Ezért volt furcsa amikor kijött rajtam. :S
De a herpesz sok mindentől ki tud jönni. Idegesség, hirtelen megváltozik valami az életedben, jól bekajáltál valamit stb.
Furcsa,mert ha a páromnak kijön egy herpesze,még soha sem kaptam el tőle.
Jó ideje nem is volt neki.. de hát akkor nem értem :D
Nem semmi.
Nekem nem a szám szélén jön ki,hanem rendesen a számon.
Az első 1-2 napon még azt mondom okés,de amikor megjelenik ez a sárgás réteg rajta.. Legszívesebben ki sem mozdulnék itthonról.
Holnap találkozom a párommal igaz,hogy évek óta együtt vagyunk,de én így én sem érzem jól magam.:(
Ez olyan mintha herpesz lenne.... Nekem is ilyen volt. Én sem vagyok rá hajlamos, legalábbis eddig azt hittem. Aztán jó egy, másfél hónapja arra ébredtem, hogy a szám felett, középen egy kis piros pukli van. Na mondom pattanás. Mondtam is a páromnak: nézd már mekkora. Ki is nyomtam (igaz majd besz.rtam közben, annyira fájt). Két napra rá annyira feldagadt, és fájt, hogy hihetetlen, de eddig még reménykedtem, hogy pattanás. Aztán hétvégére jöttek a hólyagok, és az általad említett sárgás réteg.... És ahogy a trutyi szétkenődött jó nagyra nőtt :S A helye ráadásul megmaradt, de hál' Istennek már kezd halványodni.
Nekem ez volt az első az életemben, és nagyon rossz volt a közérzetem is. Konkrétan gyógyszeren éltem, annyira fájt mindenem. Lázas voltam.. brrr.
De ha ennyire gyakori nálad, akkor érdemes lenne felkeresned egy orvost!
Ja,mondjuk van benne valami.
Mondjuk én a számra kenem,mint a szájfényt és néha véletlenül nyalogatom is.. :) mondjuk ha lenyelem,akkor lemegy.
3-4 havonta 1x előfordul ez velem.
Első nap csak azt érzem,hogy fáj és kezd púposodni.
Másnapra púpos és sebes.
2-3 nap múlva sárgás réteg lesz rajta és 1 hét mire megszabadulok tőle.
Tegnap picit megböktem tűvel és egy adag fehér trutyi jött ki belőle.
Herpeszre szerencsére nem vagyok hajlamos. Gondolkodtam már,hogy mitől lehet.. ha ideges vagyok sokat piszkálom a szám és sok-sok piszkálás után jön ki ez.
Nem herpesz!
Elkezdtem Tetran kenőccsel kenegetni.
Elolvastam a neten a használati utasítást.
"Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is."
Még mellette az is ott volt,hogy antibiotikumos... most komolyan? Ha én egyéb gyógyszert szedek,jelen esetben fogamzásgátlót,akkor gyengül a hatása?
További ajánlott fórumok:
- Válás szélén!?
- Országunk a "csőd szélén"...van aki kivette a bankból a suskát?:)
- Miért jöhetett ki egy ekkora számla?
- Ezek alapján mitől jöhetett elő ez a hirtelen ásítás?
- Szeretnék kontúrt tetováltatni a számra, de van egy pici anyajegy az ajkam szélén. Ez kizáró ok?
- Ezzel a számmal melyik országból jöhetett hívás? +447425320029