Mi is az a homeopátia? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mi is az a homeopátia?
A mi patikánkban sajna nem tájákozottak homeós ügyben,pedig szeretem őket,sokmindenben tájékozottabbak mint a dokik:-)
Szóval próbálnak segíteni,de inkább konkrétan kérem a szert és megrendelik ha nincs...
Ma láttam a patikában a reklámot.
Létezik homeopátiás orvosi tanácsadó szolgálat.Hétfőtől péntekig 9-17 óráig hívható telefonon.Aki kéri priviben küldöm a számot.
(Schüssler só ügyben is lehet hívni)
Szia!
Én több, mint 3 éve használom, mindenre. Van vagy 60 féle homeóbogyóm, egy egész gyógyszertárnyi.:))) Én imádom. Szeretem, ahogy hat és eltűnnek a tünetek. 1 éve észrevettem, ha kerülget valami betegség, egy meleg teától elmúlik, már nagyon jól reagál az immunrendszerem. Előtte 3 hetente beteg voltam!!!
Szia!
Orvos vagy?
Köszi, hogy felajánlottad.
homeopátia ma is követett, több mint 200 éve létező, sok támadást megélt, esetenként félreértett, de sokak által mégis kedvelt és elismert orvosi irányzat, amelynek alapítása Samuel Hahnemann nevéhez fűződik. Legfőbb alapelve az úgynevezett hasonlósági törvény, amelynek értelmében a hasonlók hasonlókkal gyógyíttatnak (similia similibus curantur).
Ugrás a teljes írásra: Mi is az a homeopátia?
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Allergia kezelése homeopátiával
- Vannak tapasztalataid a SEDATIF PC nevű homeopátiás stresszoldóról?
- Mit nem szabad enni vagy hasznalni homeopatias keszitmenyek szedese kozben?
- Szerintetek érdemes manapság homeopátiát tanulni?