Mi folyik a hátam mögött? (beszélgetés)
Úgy gondolom ha ilyen dolgok kimondatlanul is bántóak.Ha már megfordul a másik fejében akár kimondja akár nem,ott valami nem stimmel.Ha pedig el is mondja, akkor lehet rajta vitázni, hogy taplóság vagy őszinetség.
Szerintem ha nem mondja, akkor megteszi titokban,ha mondja akkor rajtad a döntés joga,hogy belemész vagy sem. Azaz, ha azt mondod igen, akkor engedélyt kap bármire, ha nem akkor marad a titkos verzió azzal a magyarázattal, hogy ő jelezte feléd mire vágyik,de te nem hallgattad meg....
igen
átlagos
az más kérdés, hogy senkinek se tetszene egyik-másik ki nem mondott gondolat
Köszönöm a hozzászólásod,valóban jól látod.Az anyagi helyzetünkre nem panaszkodom amire szükség van megtudjuk venni,számláink ki vannak fizetve.De én voltunk már nagyon lent,tudnék róla mesélni.Pl. pici volt a gyerek és nem volt 100 Ft-unk sem 1 l. tejre,kimentem újévkor az utcára kukázni csakhogy az eldobált üvegeket visszaváltsam és kaját tudjak venni.
Sajnos vagy nem sajnos ezt még nem tudom, a saját vállalkozásom miatt. 12.01-én felmondtam a munkahelyemen és pénzt csak márciustól fogok termelni.Tehát értem én amit írsz,de nem fogok addig lépni amíg meg nem teremtem a saját és gyerek biztonságát.
Hat,ha mar valasztas ele kell allitani.
Mi ertelme kizsarolni,vagy kikovetelni,nem tudom.
Ne ámítsd Magad, te már semmivel nem tudod felnyitni a szemét. Biztos nagyon is tudja mit csinál, főleg ha sikeres is a vállalkozása.
Ő finoman célzott, mehetsz a levesbe (nem bántani akarlak) Gondolta, majd a női büszkeséged megszólal és nem neki kell kimondani, hogy -Viszlát!
De te, a hallgatásoddal zöld utat is adtál neki, hogy a lelkiismerete se zavarja, ha volt is neki szikrányi előtte, hiszen a hallgatás, beleegyezés.
Ne higgy a csodákban! Lehet a takarítónőt dobja egyszer, de aki megtette egyszer, nagy eséllyel megteszi többször is. Az egész házasságotok erről fog szólni, hogy azon agyalsz, éppen mikor, kivel?
Nem zavar, hogy esetleg lefeküdt vele? Honnan tudod egy rib.nc a férjeden kívül kivel fekszik még össze, kitől mit szedhet össze, akár a Te egészséged is veszélyeztetve, így a gyereketeket is.
De ha neked is van vállalkozásod, akkor minek? Egyébként a nőci pár hónap alatt többet kavart, mint te 9 év alatt, nehéz lesz anyagilag előkészíteni a terepet, hogy majd te megmutatod nekik, ki a jani. Rafkósabb az a nő nálad sokkal, még vársz egy kicsit meg totojázol és nem lesz mit előkészíteni.
Gondolkozz el azon, hogy mit jelent számodra a konfliktuskerülés, csak akkor tudsz belőle kigabalyodni!
Ezt, ha hagyod így is marad. Vagy teszel ellene, vagy rágódsz továbbra is ezen, alázod önmagad.
Mi köt hozzá, gyerek,érzelmek, vagy anyagiak? Esetleg így sorban minden.
A gyereknek sem jó egy frusztrált anya, ezzel ne ámítsd magad, hogy a gyerek.
Érzelmek? Aki szeret, az nem tud csalni. Ezt olyan ember tudja feldolgozni, aki maga is csalja a másikat.Úgy gondolom nem kötelező valakivel összekötni az életünket, de ha már így határoztunk, akkor annak legyen erkölcsi vonzata is.
Anyagilag? Na, erre nem tudok mondani semmit, mert nem tudom milyen helyzetben lehetsz. Én büszkeségből anyagi hátrányok miatt is lépnék egy kapcsolatból. Persze nem vagyok naiv, tudom lehet az a helyzet, lakás, munkahely hiány, hogy minden büszkeséget félre muszáj félre tenni, ha az embernek van egy gyereke is, akinek fedél , étel, ruha kell.
Nekem eddig ugy tunt,hogy nem csak ezert hagyod.
Sok sikert!
Nem meg sem fordult a fejemben,hogy a gyerek miatt maradjak vele,úgy gondolom támogatná is ezzel nem lenne gond.
Ezek után lehet úgy tűnik,hogy csendben figyelem az eseményeket, csúnya dolog amit írok anyagilag készítem elő a terepet az önálló életre.
zavar a furkeszo tekiuntet meg az osszesugas??
bocs, de tenyleg buta vagy
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ismerkedik a hátam mögött?!
- Fiatalon, több éves kapcsolattal a hátam mögött hűtlenül.
- Gyógyszerek a hátam mögött
- Azt higyem el, amit nekem mond vagy azt, amit a hátam mögött?
- Elég sűrű napok állnak a hátam mögött, van kedve valakinek holnap egy csajos vásárolgatós kávézós délutánra Budapesten?
- Elítélendő, ha szeretnék külföldön tanulni (csereprogramban részt venni) egy gyerekkel a hátam mögött?