Mi fáj? Gyere mesélj... (beszélgetős fórum)
Miért ennyire zavaró,hogy nem tudod,Pitypang vagy Puszpáng nicknév alatt jelenik meg egy fórumbejegyzés?
Attól,hogy nem tudsz beazonosítani,még megoszthatok itt valamit abból,ami aktuálisan a lelkem nyomja.
Engedtessék már meg az inkognitó.Szerencsére a Hoxa még nem írja elő,hogy csak a lakcímemmel,személyi számommal meg anyám nevét megadva nyilvánulhatok meg ezen a fórumon.
Tudod,valahogy még a regisztrációs nevem sem szerettem volna felvállalni,mert abból seperc alatt felfejthető valakinek a személyazonossága.Bukkantam én már rá itt volt gimis évfolyamtársnőre,illetve a múltkor egy csajszi leírta,hogy a férje a cégtől milyen karácsonyi termékcsomagot kapott,hozzátéve a férje keresztnevét,meg persze azt is megírja,melyik városban élnek.Ebből a 3 infóból a LinkedInen egy perc alatt beazonosítható a férje.
Mi fáj?
A lelkem.
Nekem most az fáj, hogy nem tudok semmit valakiről, aki a szívemnek kedves.Napok óta nem ír, nem válaszol a leveleimre, félek, hogy valami baj érte.Vagy csak már nem vagyok fontos neki, de ez kevésbé fájna, meggyógyítom a lelkem, csak neki ne legyen baja.
Neked mi fáj?