Mi ez a nagy felhajtás a kismamák és a H1N1 körül? (beszélgetés)
Nem állíthatom én sem hogy az oltásoknak nem lesz hatása, mint ahogy bármely gyóygszernek amit beveszünk életünk folyamán, vagy fertőtlenítő szerek tömegének mi beszívódik a bőrünkön át.Nem tudjuk.ÉS lehet a sor folytatni, de azért ha más betegséged van ugye beveszed amit az orvos ad, hogy meggyógyulj, mert félted a kis életed, most miért nem akarsz meggyógyulni? itt megelőzésre van lehetőséged.
Meg arra hogy kihordod a vírust ha elkapod, aztán a többségnek ez is pár nap alatt problémamentesen lezajlik.
Ha előre választhatnék hogy kijukadjon e fogam, és fáj, kezeléseksora stb..vagy megmosom minden nap , akkor megmosom.
Szerintem ha jót kar az ember akkor nincs ördögi kör.H aabban ahiszemben oltatod be magad, hogy azzal segítesz, akkor utólag kiderülhet az ellenkezője, d ete jót akartál.ÉS biztosan nem direkt oltattad be magad, hogy csakazért i slegyen inkább baja az oltástól.
Szerintem emg kell az oltás, az teljesen igaz, hoyg nincsenek eredmények, nem tudhatjuk mit okoz, főleg kismamáknál. De ez az oltás olyan mint a szokásos szezonális influenza elleniek, csak ez a sertésinfluenza ellen van.Arról meg van tapasztalat, hoyg nem ártanak.Arról is sok tapasztalat van hoyg a magzat mennyire védett ott bent, nem fog nekik ártani a vírus elleni oltás hisz nem tud áthatolni.
Az anyák vannak életveszélyben a vírustól, ha elkapják.Így marától az oltástól is nekik lehetne bajuk. Még antibiotikumokat is lehet szedni terhesség alatt akkor ezt miért ne lehetne.Politikát és médiahírt csináltak belőle, de nem erről van szó. Van itt egy veszélyes vírus,nagyon agresszív, sokan könnyen elkaphatják, többen, mint általában.Ezért védekezni lehet ellene, aki ezt megteszi az védekezett és kész.ÉS nincs benne a pakliban hogy pont őt nem tudják majd gyógyítani.
Engem az érdekelne, ha nem adatom be az oltást,és elkapom a h1n1-et,és a babának lesz vmi baja,hogy tudok a lelkiismeretemmel elszámolni???mert beolthattattam volna magam.....de nem tettem meg!és ugye, ha beoltatom magam, és akkor lesz a babának baja???miért oltattam be magam???....
Ördögi kör.....
100% biztonság nincs.
Lehetetlent kívánsz.
Ha beveszel pl. egy bármilyen tablettát, nem tudhatod, hogy nem pont nálad lesz mellékhatása.
Nekem azért van "szaga" ennek a dolognak, mert tőlem aztán nyilatkozhat bárki de most Czeizel Dr. tette meg, arról beszél, hogy ha nem adatják be a kismamák akkor beteg gyerekek sokasága fog születni.
De arról nincs szó, hogy csókolom 100% biztonsággal lehet menni oltatni mert kikísérletezték, babára mamára veszélytelen.......ezt én még nem hallottam.
Szia.
Nem tudom, ezt konkrétan nem hallottam.
Csak megemlítettem mit mondott az oltásról, ennyi.
Ilyet is mondott?
mert ezzel lehet minél több embert oltásra ösztönözni.arról senki nem beszél,hogy hány ember gyógyult meg maradéktalanul:(
meg egyébként is ki látta a kismamák véréből kitenyésztett vírusokat????
Biztos igazad van, én sosem voltam kismama:))
De az biztos, hogy a bizonytalanságnál nincs rosszabb.
Nyugi.
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Kismamák kérése a nagyvilágtól
- Akik nem akarnak nagy felhajtással járó hagyományos esküvőt.
- Minél nagyobb a felhajtás egy esküvőn, annál kevésbé szól a szerelemről.
- Fiatal (akár nagyon fiatal) Pécsi anyukák és kismamák
- Győri kismamák akik 2011 október körül babát várnak