Mi ez a "furcsa érzés"? (beszélgetős fórum)
elolvastam az egesz forumot elise es erdekes.. :) en edig nem talalkoztam hasonloval, csak ugy ereztem meg kell erdeznem, hogy mindket szulod meg van? Vagy egyutt vannak? bocsi ha nagyon szemelyes a kerdes, csak peldaul nekem nincsen mar anyukam, es erzelmileg en is gyengebb vagyok, erzodik hogy hianyzik valami az eletembol es erzekenyebb vagyok.. lehet neked is a doki potolt valamit, minth ahogy irtad "apaskodott" picit. :)
azert is irtam ide, mert en nagyon kedvesbek talalom a dokm, bar en nem ereztem igy vele kapcsolatban de nagy a bizalom kozottunk. Az uj dokimmal is jol alakult a dolog :)
Ha azt írták, hogy a nő teperné le, nem értem, hogy ez mitől negatív reklám?
És miért hagyták volna ott a páciensei, ha nem tett semmi olyat? Egy ilyenért szerintem nem hagyják ott, nyilván vagy volt más is, vagy a hazugság, amit terjesztettek róla, ennél bővebb.
Egyébként van ennek rendőrségi útja is, nálunk nyáron így tartóztattak le egy nőgyógyászt aki molesztálta a pácienseit. Nyilván, ha csak pletyka lett volna, ennyiért nem ítélik el, de a hangfelvétel az hangfelvétel.
Ugyanígy, a netre feltett fals híresztelések szerzőjét is fel lehet gombolyítani, szóval nem tudom, mit vár, ha ez neki szakmailag problémát okozott, akkor irány a rendőrség és lehet tenni egy feljelentést.
Ha egy doki próbálkozik a páciensnél és nem komoly szándékkal, úgy értem, mindenki ember, de most arról az oldaláról beszélek, aki mondjuk sorozatosan kihasználja a helyzetet, akkor az nem etikus, de még mindig a nő mondja ki az utolsó szót, ezért ha nem molesztálásról van szó, akkor minden nő, aki lefekszik a dokijával, vállalja a felelősséget a döntéséért. Ahogy az a doki is, aki direkt bepróbálkozik, vállalja, hogy ez negatív reklám lesz neki.
Ami pedig a félreérthető gesztusok közé tartozik, hagyjuk, ez a lelki oldala is, mert a transzfert elsősorban egy lelkiállapot következménye, a páciens lelkiállapota a döntő és ebben a dokinak semmi hibája, ha ő kedves és rendes és végzi munkáját de a kedvességét valaki közeledésnek illetve extra figyelemnek veszi. Ilyenkor a páciens fejében van a gubanc. Erre ha ráérez a doki, tudja kezelni, ha akarja, de onnantól, hogy kihasználja, nem etikus. Tehát neki nem is kell eljutnia odáig, hogy valami több kialakuljon.
Ha nagyon nyomós oka van rá, akkor elhiszem, de ha sorozatos a dolog, akkor ez nem egy nyomós ok, hanem mint ember, nem tudja kezelni a helyzetet.
hát de én elképedtem ezen..
Akármelyik oldalt megnyitottam, mindenhol azt láttam hogy a nőgyász így, a nőgyógyász úgy.. ami reklámnak nem baj, de szerintem az nem éppen a legjobb fényt veti egy orvosra ha arról írogatnak hogy letepernék a kedves dokibát az asztalon.. :D
Menj el nőgyógyásznak és megtudod!:DDD
Érdekes, hogy a pasiknál ugyanez nem fordul elő mondjuk a nő urológussal
A véleményed megmarad erre küldesz egy hóvirág jelet?
Biztos jól vagy?
:D
Tök vicces vagy,úgy csinálsz,mintha ismernéd bármelyikünk életét,magánügyeit,pedig nem!
Roppant sajnálatos,ha egy nő,nincs tisztában bizonyos dolgokkal!
És az is,hogy egy pasi próbál okosságot írni...
Mi fáj?
Értelmesen!
Kedves Elise :)
Olvasgattam a fórumodat, és előhoztál belőlem régi emlékeket :) én teljesen értem, mit érzel! Esetleg ha van kedved beszélgetni róla írj róla nyugodtan :) Nem elítélendő az érzésed, és biztosan nem vagy szerelmes ezt jól érzed. Transzferted sincs tuti :)
További ajánlott fórumok:
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Nektek is van / volt furcsa érzésetek, amikor baráttal vagy barátokkal voltatok? Egy jó ideje nem volt nekem és néha jó lenne.
- Éreztek a mai nap valami furcsát? Más érzés, ami nem jellemző általában?
- Gyomortükrözés után mennyi idő, míg elmúlik a furcsa érzés?
- Furcsa érzés: A 10. szülinapomra nem nagyon emlékszem. A...