Mi baja lehet a lánnyal ennek a férfinak? (beszélgetés)
Nem feltételeztem, pusztán arra reagáltam, hogy miért nyílik meg olyankor az ember. 😊
Mondjuk ez azért nem lényegtelen információ.
És ez most baj vagy nem baj?
Szerintem mindenféle viselkedés az adott személyt minősíti. Tehát ha bunkó, akkor bunkó, ha kedves, akkor kedves. Fogalmam sincs miért ilyen veled, lehet hogy te tettél olyat, ami kiverte nála a biztosítékot, de az is lehet hogy tényleg ilyen. Te foglalkozol vele, holott azt írod hogy már nem érdekel, de mégis érdekel. Szóval hogy is állsz ezzel a kérdéssel?
Ezen most jót nevettem.🤣🤣🤣🤣🤣
Én lehet rámasznék a helyedben, hagynám,hogy megd*gjon és utána felnyomnám az asszonynál.
Na most legyél parszt, de kis g*ci!😈
Nyugi nem élek ilyennel..egy gyogyszer hozta elő a tüneteket ..de soha többet.. amugy se szedek soha antibiotikumot sem (most màr vitaminokat igen régen azt sem)jo buta voltam hogy ebbe hittem :)
Mivel a tudatalattiból a különféle tudatmódosítók hatására előjönnek azok a tartalmak, amelyeket az éber, hétköznapi tudatosság nem tapasztal (tehát az ébrenlét során nem tapasztaljuk). Emiatt lehet veszélyes a kábítószerek fogyasztása, mivel ha olyan tartalom jön fel, amivel a szembesülés kellemetlen, az okozhat pszichés problémákat, felkészült vezető kell hozzá.
Vmi olyasmi..mindenesetre megkönnyebbültem mert minden magamba folytott dolgot elmondtam azoknak akiknek kellett..Szinjozanul lehet nem tettem volna..de igy utolag ràjöttem elöbb kellett volna..meg segitséget kérnem dolgok feldolgozàsàhoz..
Valamivel akaratodon kívül is megbánthattad.
Amúgy meg egy bunkó lehet, aki így vezeti le a flusztráltságát.
Mert mindenhol így érvényesül, agya nem sok van, csak a dekoratív külseje. Azért csinálja.
Utóbbi időben én is levegőnek néztem, persze azért is bunkó voltam…
Miért csinálta, kiderült?
Talán utoljára 14 évesen, pontosítsunk.
Nekem van egy olyan ismerősöm, akitől soha nem akartam semmit (utoljára 14 évesen), viszont amikor kollégáimmal találkozott, a hátam mögött kibeszélt. Na én azóta őt levegőnek nézem.
Hát ha nem tudsz vele beszélni, mert egy igazi gyökér módjára viselkedik, akkor nem látom, mi más lehetne még a megoldás. Bántó, hogy mások előtt rosszakat mond rólad, de legközelebb ha valaki felhozza, nevess rajta hogy még mindig nem talált jobb elfoglaltságot, pedig már kiheverhette volna hogy nem feküdtél le/jöttél össze vele... Aztán kész, gondoljon mindenki amit akar. 🤷♀️
Nagyon-nagyon hosszú sztori igazából, de kapcsolatot biztosan nem akart tőlem, de másban sem vagyok biztos….
Nem volt egyértelmű sosem.
Óóó, mit számít az néhány férfinél. Mesélj róla!
Neki van kapcsolata az ismertségünk első percétől kezdve.
Én arra tippeltem volna, hogy össze akart a férfi jönni a lánnyal, de nem sikerült neki. De ezt már a hozzászólásod első részében kizártad, így fogalmam sincs.
Akkor csak ne vegyek tudomást róla, hogy ismerősök előtt leéget?
Igazából tényleg érdekelne azért is, hogy mi jött rá, mert sokáig jóban voltunk és teljesen megmagyarázhatatlan okból változott meg a viselkedése velem szemben, amit nem tudok hova tenni. Valahogy úgy érzem, hogy amíg nem tisztázódik a helyzet, addig ott fog bennem motoszkálni ez a dolog és nem tudom lezárni.
Ja, rólad van szó!
Pedig azt mondják, gyerek és részeg ember megmondja az igazat.
Nem tudom, de szerintem itt nem az a megoldás, hogy megpróbálod kitalálni, hogy mi játszódhat le a fejében. Én megmondanám az ismerőseimnek akik beszámolnak erről, hogy mit mondott, hogy a továbbiakban nem tartok igényt a beszámolóra.
Vagy ha ezek között van olyan akiben megbízol, kérd meg, hogy legközelebb egy ilyen alkalommal kérdezze meg, hogy mi a fac baja van veled. Bár szerintem ez nem vezet sehova.
Szerintem olvasd el a kérdést újra….
Nem értem, egyáltalán ismered? Beszéltél már vele?
További ajánlott fórumok: