Mi baja lehet a fényképezőgépemnek? (tudásbázis)
Az lesz:)
Köszi!
Szívesen! A helyedben én intenzíven tesztelném, és ha újra előfordul, visszavinném.
Jó alkotást!
Oké, visszajött,újra él.
Köszönöm szépen a segítséget!:)
Nagyobb biztosan nem. :)
Lehet, elszállnak a képek, de ha semmi más gombra nem reagál a gép, mást úgy sem tudsz csinálni vele.
S ha ekkor sem megy, akkor irány vissza a bolt.
A fekete kijelzőn.
A szoftverrel az a problémám, hogy Windowson fut, nekem meg az nincsen a gépemen, így felejtős.
Ha kiveszem így az akkut, nem lesz baja?
az 1/25 és az f2.6 az exponálási idő és a blende, ezt a képen mutatja vagy a fekete kijelzőn?
vedd ki az elemet és indítsd újra, ha megint ugyanezt produkálja, akkor lefagy a géped. vagy telepítsd újra a szoftvert rá (gondolom, a cég weboldaláról letölthető), vagy menj vissza a boltba a garancialevéllel. 3 napon belül kicserélik/pénzt adnak vissza.
ha van kiírás a kijelzőn, szerintem nem az elemekkel van gond. sőt ha az elemekkel lenne gond, kikapcsolt volna a gép.
de ha kiveszed az elemeket, biztosan kikapcsolt a gép. :) és újrabeüzemeltetés után megnézhetnéd, hogy hogyan viselkedik a masina.
Az egyik fent egy iAuto( ez akkor is ott volt, amikor még működödtt) a másik pedig lent középen egy 1/25 mellette meg f2.6 ezek is ott voltak.
Egy Olympus fe 4040-ről van szó.
Szioasztok!
Tegnap vettem egy vadiúj fényképezőt, amit rendesen beüzemeltem, feltötltöttem satöbbi.
Ma csináltam vele pár képet, hogy mégis mit tud és egyszercsak elsötétült a kijelző,illetve ven két kiírás, de azon túl semmire nem reagál. Kikapcsolni sem tudom.
Mi lehet vele?