Mi az esélye, hogy bedugva felejtettem? Segitsetek, mi történhet ha még is (tudásbázis)
Na nem felejtettem ugy...reggel bejöttem ahogy kikapcsoltam a riasztót mér futtam is az iródába....ki volt húzve persze...megint bebizonyosodott hogy kicsit élénk a fantáziám...mert persze elképzeltem..hogy mi történhet...:)) de csinálok én sok ilyet, hogy elfelejtek ilyen dolgokat...és majd aggodom majd kiderűl hiába....
ez van mindig is ilyen túl aggodos tipus voltam...ha kis gond más szemében nekem akkor is a legnagyobb...:)
na kellemes napot
de ma be nem dugom...
nem rontom el a mai napom is..:D
Ezért nem emlékszünk ajtóbezárásra, vasalókihúzásra.
Egyszer 50 km-t autóztam pluszban, mert nem emlékeztem, hogy kikapcsoltam-e a hősugárzót. Ez pont akkor jutott eszembe, mikor egy tanfolyam elkezdődött. Rohantam haza, biztos ami biztos alapon. Inkább megkönnyebbültem, mint bosszankodtam, mert ki volt kapcsolva.
Drága jó pszichológiatanárom kedvenc mondása:
"A szokás tehermentesíti a tudatot!" ;)
Egyszer én is úgy jártam a munkahelyemen. Elforrt a víz, megperzselődött a szőnyeg, tönkrement a merülőforraló. Vettem egy másikat a boltban. Azt mondták, nagyon rendes, túl rendes vagyok, vehettem volna egy olcsóbbat a lengyel piacon. (Régen volt az eset.) A szünyegen meg alig látszott, az senkit sem érdekelt.
Majd holnap kiderül, mi türtént. (Nem olvastam el minden hszt.)
Szia, nyugi, ha valami gondot okozna, az 4 ora alatt jelentkezett volna!
En is jartam igy egyszer az elso munkahelyemen: meg voltam rola gyozodve, hogy bekapcsolva felejtettem a szaritoszekrenyt. Videkrol jartam be vonattal es annyira bepanikoltam, hogy felhivtam egy pesti kollegamat, konyorogtem neki, hogy menjen be, mig vegul megtette (este 9-kor) es kiderult, hogy ki volt kapcsolva:-)
Elegge szegyelltem magam az eset utan...
én is ugy felejtettem egyszer a vízmelegítőt és nem lett semmi kattogott reggelig...
fel le kapcsolt... abban van valami hőszabályzó ami ha túl meleg akkor lekapcsol...nyugi, nem lesz baj:D
Igen, velem is előfordult már...pedig nem vagyok öreg... :D
Nyugi. Mindenkivel megesik az ilyen... Na és ha úgy felejtetted? akkor mivan? Más sem vette észre... akkor nem lehet nagy baj.... de ha észrevették, akkor kihúzták. Nyugi, ne görcsölj ezen... :)
sokszor van ilyesmi velem hogy nem emlékeszem rutn feleadatokra...ajtozaras, vizelzáras...mindig felek hogy mi van ha de mindig kiderűl hogy csak a fantaziam volt tul elenk.
veletek is van ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Mit felejtettél ma el?
- Miért történhetett így?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Mi történhetett valójában?
- Rímbe forgatott történet, csak rögtönözve történhet.
- Kutyások, szerintetek hogy történhet az, hogy a saját gazdáját megtámadja a kutya?