Mi az első reakciód az adatlapi képem láttán? (beszélgetés)
Az, hogy pfúuuuuuuuuj, mi ez?....dee a patkány az cuki.
csak vicc....:)
A kérdés, hogy mióta van nálad vicc volt... :-)
Az volt a fórumindító kérdésed, mi az első reakciód? Hát Nekem Pettigrew ugrott be! És hogy már vagy 12 éve Ron-é volt :-)
Láttad a Harry Pottert nem? :-)
Én egyébként macsakapárti vagyok, úgyhogy a macskám végigkergetné a lakáson, de Ti jópofák vagytok együtt. Egyébként úgyis a saját véleményed számít, meg azoké, akikkel egy fedél alatt laksz/laktok. :-)
Jaj, Peter Pettigrew!!!
(Hány éve is van már meg???)
:-DDD
"Tudod mi a tiszta állat?A grillcsirke jól áttörölgetve domesztosszal..nna az tiszta állat..":)))
Kint az utcánn pikk pakk megszoknádőket ,csak betegségeket trejesztenek,és annyira imádni valóak hogy elsem tudom ezt itt mondani:)))))))))))))))))
Vannnak emberek akik annyira magányossak hogy groteksz ,és torzult elképzeléseikkel provokálnak ,de ha rámhalgatsz ,nemveszed figyelembe perverz nézeteiket.
Én nagyon szeretem az állatokat, legyen bármiről is szó, úgyhogy csak tőlem csak pozitív visszajelzésre számíthatsz:-))
Téged még eddig nem figyeltelek, mert mind előbb írtam valami szörnyűségre gondoltam, de most majd megnézlek :-))
Én háromszor nekifutottam mert valami extra dolgot kerestem. :-))
Ha a patkány az amiért kérdezted, hogy milyen reakciót vált ki az emberekből, a véleményem, hogy aranyos.
További ajánlott fórumok:
- Te hogyan fogadod el magad nőként? A sok túl tökéletes nő láttán?
- Visszaéltek egy képemmel!! Mit tehetek?
- Rajtakaptad már a párod, amikor önkielésítést végzett?Mi volt a reakciód?
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- Le akartam cserélni az alapértelmezett képem, sikerült is, ám az új kép azóta sem akar megjelenni a lapomon... Miért?
- Tud valaki Szegeden olyan fodrászatot, ahol nem csalódom az eredmény láttán, illetve relatíve megfizethető?