Mi az amit elöször megnézel egy hapsin? (beszélgetés)
Lehet hogy érdekes figura vagyok,már többen mondták...
Természetessen nagykanálrol beszéltem,ami létezik több méretben is{1cl-3cl-ig}.A testbeszéd sokmindent elárul az illetö belsö tulajdonságairol!Én ezt elöszeretettel tanulmányozom,érdekes dolog..
:DDD
Érdekes figura vagy.Szerintem:
kiskanál jelentése gesztenyepüré
nagykanál jelentése leves
Amúgy meg a stílus tényleg számít.:)
Azért szerintem az tisztán lejön,hogy ápolt-e...
Én amúgyis felismerem,hogy a bőréből illatozik-e(dől róla a tusfürdője),vagy csak a ruhájából,nem tudom ezzel ki hogy van...Mondjuk nekem rettenetesen érzékeny orrom van,az is igaz...És érzékenyen is reagálok az illatokra.(bleh,meg a szagokra is)
Szerintem nem...Olyan jó,ha megérint az illat és az is,ha nem csak 1 centiről,hanem,mert elmegy (vagy ott van) mellettem.:)
Amúgy azért sem igaz,mert mindenki takar valamit a személyiségéből.De ez teljesen normális.
Hu.Nagyonnagyon...:)
Hát...hogy helyes-e!:)
vannak olyan ffi ismerőseim, akiknek az "alap" (nem izzadtság!)szagát se bírom, irritál.
Ugyanezt el tudom mondani a számomra kellemetlen hangú pasikról, még az a szőr is feláll a hátamon (ami nincs), ha megszólal.
Megterítettem damaszttal, dupla terítékkel, ahogy kell... Olyan szépen vette az akadályt...
Öröm volt nézni, amilyen szépen evett...
Meghogy mivel szeret enni..
Kiskanál jelentése kostolgatja az életet.
Nagykanál habzsolja az életet.
Természetes az evés tecnikája is sokat elárul..
Az illat sokat elárul a személyiségböl is.Tulzott
Erös illat arra utal takar valamit a személyiségéböl.
Először a fejét, aztán az összképet. A szemét, a kezét (az sokat elárul az illetőről, komolyan - a kéz mutatja az ápoltságot), a lábát is megnézem, na meg hát a seggét is meg kell no. Egy szóval az egész palit. A testtartását is megfigyelem :D A beszéd stílusát is.
Ha valaki nagyon bejön, rendesen ki szoktam elemezni.
Nemrégiben ajándékoztam egy kék Charlyt...
Eszméletlen jó érzés volt később visszaérezni!!
Én a szemet, arcot és a kezet nézem meg.
És igen az illat is megfog, vagy engem inkább beindít .. :)
...de nagyon fontos az illata is....
Szerintem is fontos a hang.
Szerintem az első másodperc a döntő,ha akkor nem mozdul meg bennem semmi, akkor később sem fog...
Nekem a szeme, a tekintete az első, nem baj, ha szép a bőre, a foga, fontos az alak, vagy tartás is...Legfőképpen pedig a kisugárzása, magabiztossága. Nem tetszik ha egy férfi határozatlan, és nem tudja, hogy mit akar...
További ajánlott fórumok:
- Írjátok le azt, ami először eszetekbe jut!
- Utoljára mikor csináltál valamit először?
- Mi az, amit először megnézel egy férfin?
- Mit az amit egy férfi legelőször néz meg egy nőn?
- Mi lesz ma a tévében, amit megnézel, meg szeretnél nézni?
- Ellenőrzés alatt álló cikkembe fotót szeretnék cserélni, de mindig csak azt mutatja amit először feltöltöttem, hogy lehetne kitörölni?