Mi az a T-Tapp, vagy tappolás? Mi a lényege? (tudásbázis)
Sziasztok! Ha valakit még érdekel a T Tapp hamarosan Magyarországon is lesz hivatalos T Tapp tréner (én) :)
Lehet majd kérdezni, magyarul tartott órákra járni, hírlevélre feliratkozni, új és hasznos infókat olvasni.
Hamarosan jövök a további részletekkel.
Ha jár erre valaki...
Még mindig nincs magyar nyelvű DVD?
Köszi :-)
Engem is nagyon érdekelne a tappolás, de én sem tudok angolul. Van valahol olyan oldal, ahol részletesen le van írva mit kell csinálni és hogyan??
Vagy esetleg netán egy video? :)
Köszi a gyors választ!:)
Igen,nekem biztos sokkal könnyebb lenne,mert az angol tudásom igen szegényes!
Azért így is lehet elérni vele valamit??
Sziasztok!
Én most kaptam egy tapp dvd-t,angol nyelven!
A kérdésem az lenne,hogy létezik már magyar nyelven is??Jó lenne!!!
Hello. A canhunon is mi pörgettük a témát :)
A Castia által említett honlapon részletes leírásokat, segítségeket találhattok a témáról.
Sőt, meghívtam egy trénert is Magyarországra, a részletekért nézzetek be a honlapra.
Sziasztok!
A canadahun honlapról is le lehet tölteni.
Én most töltöttem le onnan és ki is próbáltam. Hát nem semmi.. :)
Itt már most is szinte mindent megtalálsz, ami kellhet, és folyamatosan bővül:
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Mi az élet lényege?
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Aki olvasta Csernus Imre A NŐ című könyvét, röviden és tömören írja le a lényegét, legyen szíves!
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?