Mi az a szolgáltatás amivel nem vagy elégedett? (beszélgetés)
Nálunk a közvilágítás meseszerű: hol volt, hol nem volt.
Hasonlóképp működik a Vidanet internet """szolgáltatása""".
Magyar Posta 🤮
4 ablakból ,1 nyitva..leveleinket össze vissza dobálják.Rendszerint a falu Facebook -jára irkáljuk ki kihez mit dobtak be. Gyerekem horgászigazolványa a mai napig nincs meg...az árva ellátás utazási igazolványát vissza küldték Pestre,egy szabadságos napomba, meg 5 ezer útiköltségbe került mire utána mentem,kiültem a sorom a nyufignál.
Már gyomorgörcsöm van ha megyek a postára mit szarnak el. Csak azt nem tudom ki lesz a felelős ha egyszer jogvesztő határidős levelet küldenek vissza...
A posta ablakában kifüggesztett hirdetés szerint : kézbesítőt keresnek ,munka végzés feltétele BICIKLIZNI TUDÁS 2022 Magyarország
Végre találtam egyet, aki azt csinálta, amit kértem. El is ment szülési szabadságra. :D
Alig várom, hogy visszajöjjön.
Jaj, ezt ne is említsd!
Évek óta nem találok egy jó fodrászt.
Mivel, nem csak a végét kell vágni a hajamnak, hanem rövid frizurát kell csinálni, teljesen esélytelennek érzem...
Mi nem akartunk ezt a céget, de a lakótömb régi szolgáltatója csak simán átadta.
Jó lenne kitörni, de az biztos, hogy pl. Telekommal itt nem lehet, velük régebben próbálkoztunk.
További ajánlott fórumok:
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- T-mobile web 'n' walk stick... Elégedett vagy?
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Te elégedett vagy az életeddel?
- Mi az, amivel nagyon elégedett vagy magadon, és mi az, amivel nagyon nem?
- Szerintetek lehet venni külön SIM kártya tartót? Gondolok olyanra, amivel a modemeket adják a szolgáltatók? Mint a pendrive, ilyesmi.